sobota 28. února 2015

SPOTŘEBOVÁNO VI.

Ahoj!

Na poslední únorový den jsem si pro vás připravila další, pěkně nadupané spotřebováno ;) Taky máte takovou radost, že už bude březen? Březen totiž znamená jediné - konečně přijde jaro! Nemůžu se dočkat, až uklidím zimní bundu na dno skříně, co vy? :)

Loreal Paris Elnett sprej s tepelnou ochranou - tento sprej byl skvělej, krásně voněl a vlasy po něm byly krásně hladké a hebké, do jaké míry chránil vlasy před teplem nevím ale řekla bych, že si vedl dost dobře. Akorát, že vůbec netuším jestli se dá koupit i tady, přivezla mi ho sestra ze Švýcarska. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Pokud by to šlo tak určitě, spíš si ale myslím, že se u nás neprodává.

Nivea oční odličovač voděodolného makeupu - tuhle flaštičku tu mám už vypotřebovanou šíleně dlouho ale do spotřebována se, nevím proč, dostává až teď. Každopádně recenzi jsem psala, najdete jí tady. Bohužel mi po něm opravdu hodně pálily oči, takže za mě určitě nebrat.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ani náhodou!

Nivea deodorant Pure & Natural - Nivea deodoranty patří k mým úplně nejoblíbenějším a tenhle nebyl výjimkou. Krásně voněl, neštípal (ano, hodně deodorantů ve spreji mě fakt hodně štípe) a pocení - tedy spíš nepocení - taky v pohodě. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, Nivea deodoranty mám moc ráda.

Suchý šampon Batiste, mini cestovní verze - poslední dobou moje nejpoužívanější značka suchých šamponů. Poměr cena/kvalita je podle mě bezkonkurenční. Akorát, že raději než tuhle třešňovou verzi mám verzi Tropic, ta voní po ananasu a kokosu ♥
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, ano, ano!

Lush Snow Fairy sprchový gel - naprostá zimní must have. Poprvé jsem si ho koupila asi před třemi roky a od té doby si svou vílu objednávám každé Vánoce. Letos jsem akorát měla trochu pocit, že mě vysušuje....bohužel nevím, jestli je to vina sprcháče nebo moje, jak už jsem tady několikrát psala, letošní zimu jsem fakt sušenka.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, jeho čas přijde zhruba tak za 9 měsíců.

Parfém Lady Gaga Fame - poměrně hodně sladká voňavka, kterou jsem si ale neskutečně oblíbila....až mě zamrzelo, když jsem na sebe stříkla poslední kapičku. Navíc se mi strašně líbilo, že je parfém černý....ta Gaga prostě furt musí mít něco extra :D
Koupila bych si tento produkt znovu? Někdy možná ano, ale vyloženě "moje" vůně to nebyla.

Parfém Kate Moss Kate - Naopak tohle je naprosto moje vůně. Zbožňuju jí a musím jí mít doma furt připravenou. Voním se s ní už nějakých 6 let a stále mě neomrzela. Navíc není vůbec drahá! Akorát, že se strašně těžko popisuje, ale určitě jí někdy očuchejte ;)
Koupila bych si tento produkt znovu? Stoprocentně!

Loreal Paris Triple Active krém na mastnou pleť - s krémy na pleť se moc nevyplatí experimentovat, tenhle mě bohužel moc nenadchnul. Pleť po něm byla lepkavá a ne moc vyživená. A voněl tak trochu pánsky, což mi teda nevadilo ale věřím, že někomu by mohlo.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ne, nesedl mi.

Alverde gel na obočí - jeden z mých nejoblíbenějších produktů na obočí. Myslím si, že obočí mám docela pěkné a tak když pospíchám a nemám čas na tužku a stín, stačí obočí projet tímhle gelem a je to! 
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě ano!

Maybelline Affinitone pudr - na tenhle produkt vlastně ani nevím co bych napsala. Takovej nemastnej neslanej, vyloženě mi nevadil ale úplně jsme si nesedli :D Ale já nejsem bohužel moc pudrovej specialista, ale Stay Matte od Rimellu mám každopádně raději.
Koupila bych si tento produkt znovu? Někdy možná ano, ale v blízké budoucnosti určitě ne.


Přeju vám krásný sobotní večer a uvidíme se u dalšího článku! :)

úterý 24. února 2015

JAK JSEM PEKLA MAKRONKY...

Upéct makronky. To byl můj "sen" už dlouhou dobu....jenže se mi do toho furt nechtělo, všude jsem četla jak je to strašná věda, co všechno se musí dodržet, kolik náčiní včetně teploměru potřebuju. No prostě jsem byla přesvědčená, že mě se v životě nemůžou povést.


Jenže pak jsem objevila recept od Koko, který nevypadal vůbec složitě a dokonce jsem k němu nepotřebovala ani tu speciální podložku na makronky a dokonce ani cukrářský pytlík :D Makronky jsem na plech "aplikovala" pouze lžičkou a výsledek ani nebyl tak hrozný jak jsem předpokládala, některé byly sice trochu šišaté ale většina vypadala jako pravé makronky z obchodu :)


Kdo byste se do makronek chtěli taky pustit, tak recept najdete tady. Není to opravdu nic těžkého, jen to chce mít mandlovou mouku opravdu hodně hodně jemně pomletou. Jinak náplň jsem udělala superhořkou, protože makronky jsou samy o sobě děsně sladký. Takže jsem si jen dala do kastrůlku smetanu ke šlehání, zahřála, rozlámala vysokoprocentní hořkou čokoládu a nechala jí rozpustit. Pak jsem kastůlek nechala vychladnout, šoupla do lednice a krém byl na světě! Fakt doporučuju, kombinace sladkých makronek a hořké čokolády prostě neměla chybu :) Tak ať se vám taky povedou!

úterý 17. února 2015

RADOSTI VŠEDNÍCH DNŮ....

Konečně jsem našla diář podle mého gusta. Tak dlouho jsem vybírala až jsem sáhla po klasice a koupila si Moleskine diář ze Star Wars edice. Akorát jsem asi měla spíše zvolit týdenní verzi, mám denní a zjišťuju, že tolik toho většinou v plánu nemám abych popsala celou stránku :D Teď jsem momentálně ve fázi tunění diáře, ráda bych o tom i udělala článek, společně s nějakými eBay tipy na diářové nezbytnosti ;)
 Asi jsem to tady na blogu vůbec nezmínila ale přes Vánoce a celkově zimu jsem úplně ze své snídaňové rutiny vyřadila veškeré kašičky. Vůbec jsem na ně neměla chuť, raději jsem si dala třeba vánočku s kakaem :D V únoru jsem se ale ke kaším vrátila, nakoupila jsem si své oblíbené Nomina instantní kaše, které jsou vynikající, určitě je zkuste!
Zase jsem začala číst a mám z toho velkou radost, nakupuju knížky ve velkém a místo abych jako první v obchoďáku zamířila do HMka, radši jdu do knihkupectví. Miluju vůni knih. Teď momentálně čtu svého prvního Nesba a zatím jsem docela nadšená ;) Ale mám před sebou ještě víc než půlku, časy kdy jsem přečetla knížku během 3 dnů jsou prostě nenávratně pryč....
O výprodeji Yankee Candle jsem vám tady na blogu psala, tak doufám, že jste taky ukořistily nějakou voňavou svíčku. Já jsem objednávala nadvakrát a už jsem majitelkou dokonce 5 svíček! :D Na to že jsem ještě do Vánoc neměla ani jednu je to docela slušnej výkon. Další dvě vám ukážu zase někdy příště ;)
Velkou radost mi udělal i kryt na telefon jak jinak než z eBay. Musím říct, že od té doby co mám mobil na který jsou dostupné kryty, tak jen vybírám další a další :D Ebay je prostě zlo, já to říkám furt.
Poslední a možná i největší radostí je paletka Urban Decay Vice 3! Přála jsem si jí od té doby co jsem jí viděla u Lou a byla jsem z ní úplně fascinovaná. No a pak, na výletu v Drážďanech mě přítel překvapil a koupil mi jí! :) Jsem z ní nadšená a musim říct, že mě nezklamala....lepší stíny jsem ještě nezkoušela.

A co dělá radost vám? :)

středa 11. února 2015

RECENZE: MASKA NA VLASY MACADAMIA NATURAL OIL

Zdravím vás po neskutečně dlouhé době u recenze ;) Dneska mám pro vás recenzi na produkt na vlasy, který zná určitě každá z vás. Jedná se o svatý grál hodně blogerek, masku na vlasy Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask. Jakmile je totiž nějaká věc takhle hodně oblíbená, strašně mě láká jí vyzkoušet, takže jsem jednoho dne i já hodila tuhle masku do virtuálního košíku. Očekávání bylo opravdu hodně velké, čekala jsem vlastně, že po této masce budu mít vlasy jak z reklamy :D Né, tak to samozřejmě trochu přeháním, ale znáte to, když něco vyhovuje ostatním, modlíte se aby to byl stejný zázrak i pro vás.
Oficiální popis masky a návod k použití:
Maska Macadamia Natural Oil Care je ideálním řešením pro velmi suché a poškozené vlasy, které ztrácí svůj lesk a vitalitu. Maska regeneruje a hydratuje vlasy do hloubky, zvyšuje jejich elasticitu a dlouhodobě zajišťuje jejich zdravý vzhled. Jedinečná kombinace vzácného makadamiového a arganového oleje společně s výtažky z mořských řas, promění vaše poškozené vlasy v zářivou hřívu plnou lesku. Díky exkluzivní masce Macadamia Natural Oil Care budou vaše vlasy již po prvním použití dokonale vyživené, zregenerované a plné života.
Malé množství přípravku aplikujte do ručníkem vysušených vlasů. Masku nanášejte rovnoměrně pomocí hřebenu tak, aby se přípravek roznesl po celé délce vlasů. Nechejte působit 7-10 minut, poté masku důkladně smyjte vodou. Dále můžete vlasy upravit dle potřeby. Pro dosažení optimálních výsledků používejte masku 1-2x týdně.
Podle popisu a milionu juchacích recenzí to prostě zákonitě musel být pro moje přesušené a žehlením namáhané vlasy zázrak. Škoda, že tomu tak nebylo. Čtěte dál.
O obalu se tu moc rozkecávat nebudu, protože prostě není vůbec důležitej. U takových věcí jako jsou masky, šampony a tak to prostě neřeším. Víceméně mě obaly zajímají jen u dekorativní kosmetiky. U vlasové kosmetiky mi jde spíš o funkčnost, i když zrovna masky moc funkční nejsou, ani bych nespočítala kolikrát mi ve sprše upadlo víčko a podobné radosti :D 
To nejlepší na této masce je podle mě její vůně. Ano, bohužel to nejsou účinky, ale k tomu se ještě dostanu. Vůně je nádherná. Hodně intenzivní, cítím jí z vlasů opravdu hodně i druhý den po umytí. To je určitě plus, mám ráda voňavé vlasy. Ovšem kdybych měla vůni popsat, tak nevím jak. Voní spíše ovocně, hodně svěže, prostě moc hezky.
Konzistence masky je opravdu hodně hodně hustá a jak vidíte na fotce má takovou mléčnou až béžovou barvu. Z vlasů nestéká a i když kelímek obrátím tak se maska nevykydne, prostě opravdu velká hustota. Stačilo jí tak opravdu malinkaté množství, já už jí používám několik měsíců jedenkrát až dvakrát týdně a stále mi zhruba tak čtvrtina masky zbývá.
Konečně se vrhneme na to nejdůležitější - na účinky. Masku jsem používala 1-2 týdně a nechávala jí působit zhruba na 10 minut. Ovšem zkoušela jsem i 30 minut a účinky měla stále stejné. Někdo jí nechává i přes noc ale to já si dost dobře neumím představit, mít vlasy v ručníku celou noc, nevím, to by mi bylo asi dost nepříjemné a asi bych si ještě zašpinila povlečení :D No každopádně jsem se řídila návodem a účinky se prostě nedostavily. Já fakt nevím co je špatně, jakto že všichni jsou z ní unešení a mě nedělá s vlasy nic. Akorát je uhladí a provoní ale to přeci zvládnou i mnohem levnější masky. Strašně moc mě to štve ale tuhle masku prostě pochválit a vlastně i doporučit prostě nemůžu. Za tu cenu prostě ne. Mě víc vyhovovala třeba maska Gestil Wonder neboli býčí koule :D Což jsme tedy opravdu nečekala.
Podle mě tuhle masku budete milovat nebo nenávidět. Určitému typu vlasů určitě sedět bude, pokud jí tedy chcete vyzkoušet, musíte to prostě asi risknout abyste se dozvěděly do jaké skupiny budete patřit vy. Já sama jsem tuhle recenzi docela odkládala, furt jsem si říkala, že ten zázrak ještě přijde, prostě musí! No a nepřišel....možná si jí ještě někdy koupím, ale momentálně jí vnímám trochu jako vyhozené peníze bohužel. Přeci jenom 500 je dost peněz za masku, alespoň pro mě. 
Když se navíc svým laickým okem kouknu na složení, tak jako podle mě nic z čeho bych si měla sednout na zadek. Spíš naopak - co myslíte? :)

Takže závěrečný verdikt je takový, že mě maska nevyhovovala protože jsem prostě nezaregistrovala žádnou změnu. Vlasy mám stále suché, žádné vyživení se u mě bohužel nekonalo. Ale jak říkám, od její koupě vás odrazovat nebudu, třeba právě pro vás to bude ten zázrak jako pro spoustu ostatních ;)

Masku jsem pořídila na parfums.cz za 436 kč za 250 ml. Je to jedna z těch nejnižších cen za kterou jsem jí našla. Všude jinde za ní chtějí okolo 600 kč. A ještě jedna omluva na závěr - dneska si blogger dělá co chce a furt mi mění písmo, velikost a tak dále, takže pardóóón :(

A mě teď samozřejmě strašně moc zajímá jestli jste masku zkoušely a jestli vám vyhovovala nebo jste jako já byly spíše zklamané ;)

pondělí 2. února 2015

ZIMNÍ OBLÍBENCI

Jak jste možná zaregistrovaly, za listopad a prosinec nebyly oblíbenci. Bylo toho prostě moc, nestíhala jsem a tak jsem se rozhodla, že udělám mimořádně zimní oblíbence ;) Jinak....štve mi, že už nejsem na blogu tak aktivní, ale blog je můj velkej koníček, kterej mě moc baví a když prostě nemám náladu fotit, psát článek, nejde mi sepsat pořádně ani kloudnou větu, tak prostě nepíšu radši vůbec nic. Nechci se do toho nutit, z článku je to pak znát a stojí za prd. Tak se na mě prosím nezlobte, snad se to brzy zlepší :)
1. nejoblíbenější nový produkt - tahle kategorie je více než jasná. Skoro nic (jedna věc asi ano, ale na tu si počkejte do jednoho z dalších článků) mě v poslední době nenadchlo jako právě tenhle makeup. Jakoby ho někdo vyráběl přesně na můj typ pleti! Krásně mi sedne, nezvýrazňuje póry ani suchá místa, která momentálně mám, odstín také super. Já nemám co bych vytkla. Zkuste ho! :)
2. nejoblíbenější starý produkt - jak už jsem naznačila v bodě jedna, poslední měsíce mě trápí sušší pleť, na kterou vůbec nejsem zvyklá. Po zbytek roku mívám pleť spíš mastnější a tak jsem potřebovala něco hodně hydratačního abych se zbavila pocitu pnutí a také šupinek kolem nosu. Sáhla jsem po klasice všech klasik, modré Nivee. A až do konce zimy jí nedám z ruky!
3. nejoblíbenější produkt na rty - protože mám rty momentálně dost suché, rtěnky šly stranou a já se snažím rty co nejvíc promazávat nejrůznějšími balzámy. Moc jsem si oblíbila tento obyčejný kokosový balzám z Kiku. Je to prakticky jen kokosová vazelína ale musím říct, že jsem si ho opravdu moc oblíbila ;) 
4. nejoblíbenější lak na nehty - na plné čáře vítězí laky Sally Hansen. Mám jich už několik a nemůžu si je vynachválit....perfektní štětečky, dobře se mi lakují, stačí pouze 2 vrstvy a ani výdrž není vůbec špatná. Oblíbila jsem si především tmavě červenou a takovou zvláštní zlatohnědou barvu. Určitě se po nich mrkněte, často je mají v Tetě ve slevě za 70 korun ;)
5. nej produkt na vlasy nebo tělo - a jsem tu zase s tou Niveou :D Stejně jak obličej, tak i celé tělo mám hodně suché a tak používám tohle tělové mléko na velmi suchou pokožku, které mi je opravdu hodně příjemné a kůže je po něm pěkně promazaná a hebká. Letos se moje kůže opravdu zbláznila, taková sušenka jsem opravdu už dlouho nebyla :D
6. Nejoblíbenější random produkt - jednoznačně Yankee Candle. Jak vosky, tak i svíčky. Ty vám ukážu zase v nějakém z příštích příspěvků. Každopádně pokud jste alespoň vosk od Yankee ještě nezkoušely, tak vřele doporučuju. Z tak velké škály vůní si prostě musí vybrat každý, ale pozor, některé vosky voní opravdu hodně jemně, jiné zase až moc intenzivně. Lepší je si předem najít na netu co na tu danou vůni říkají ostatní :) Mimochodem doporučuji vůni Silver Birch - pro milovníky pánských parfémů je to to pravé ořechové ;)
7. nejoblíbenější kousek oblečení - řekla bych, že nejnošenějším kouskem musí být určitě tento sobíkový svetr z HMka z Norimberku. Stál asi 10 euro a je moc příjemnej a hlavně teploučkej, toho si cením asi nejvíc :D
8. nejoblíbenější doplněk - může tady být něco jiného než šála nebo čepice? Ne nemůže, v zimních měsících jsou to totiž pro mě ty nejdůležitější doplňky na světě. Moc jsem si oblíbila tuhle čepici z F&F, ke které mám ve stejné barvě i šálu. Moc se mi líbí, že je čepice z pevného materiálu, drží tvar, takže pěkně trčí do výšky, to se mi líbí ;)
9. film/seriál, který mě nejvíc zaujal - v uplynulých 3 měsících jsem viděla opravdu hodně filmů ale nejlepší se mi zdál film "Na hraně zítřka" s Tomem Cruisem. Toma sice moc nemusím, stejně jako tyhle typy filmů o mimozemské civilizaci, ale ty jo, výjimka potvrzuje pravidlo - tenhle film je fakt super! Má strašně zajímavej nápad....viděly jste?
10. nejposlouchanější písnička - Listen to the man od George Ezry! Asi za to může i Gandalf v klipu ale tahle písnička mi prostě vlezla pod kůži a nehodlá vylézt :D