pátek 1. května 2015

SPOTŘEBOVÁNO VII.

Ahoj!
Je to neuvěřitelný, ale je tu další várka vypotřebovaných produktů! Nikdy bych neřekla jak rychle všechno spotřebovávám, člověk si toho všimne fakt až když si začne ty obaly sbírat :D Zkuste to taky, myslím, že se pak budete dost divit :)
Loreal Elvital suchý olej ve spreji - tohle byla opravdu skvělá věc na vysušené vlasy! Já jsem tenhle sprej kupovala v Německu, ale koukala jsem, že jde normálně sehnat i u nás. Určitě vám ho můžu doporučit, změny jsem si všimla hned, vlasy byly jemnější a konečky nebyly tolik rozlítané a vysušené. Navíc mi moc vyhovovalo, že se do vlasů olej stříkal, přeci jenom je to příjemnější než ho nanášet prsty.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě!

Mixa Optimal Tolerance micelární voda - no, k téhle micelárce se strašně nerada vracím, už jsem vám tady na blogu psala docela peprnou recenzi (ZDE), tak si jí můžete přečíst, pokud vás zajímá. Já už jí opravdu nechci ani vidět!
Koupila bych si tento produkt znovu? Ani kdyby to byla poslední micelárka na světě :D

Garnier posilující odličovač očí - k tomuhle produktu ani moc nevím co napsat, pro mě takový nemastný neslaný odličovač. Odličoval docela dobře i voděodolné líčení očí ale nějak mi k srdci nepřirostl. Na můj vkus byl docela přemaštěný a to já moc nemám ráda....prostě jsme se nějak neskamarádily, bohužel.
Koupila bych si tento produkt znovu? Asi ano, kdyby byla nouze, ale dvoufázák od Mixy mám radši.

Dove suchý šampon - zase, není špatnej ale nic z čeho bych si sedla na zadek. Batiste je lepší prostě :D Účinky jsou ale docela fajn, akorát jsem asi jediná komu tenhle suchý šampon zrovna dvakrát nevoní no :(
Koupila bych si tento produkt znovu? Asi ne, je mi líto :D

Dove Invisible Dry Antiperspirant - jeden z mých nejoblíbenější antiperspirantů! Celkově antiperspiranty a deodoranty od Dove jsou na skvělé úrovni, ale tenhle si mě opravdu získal. Nedělá fleky na oblečení, krásně voní, nepálí mě a navíc opravdu zabraňuje pocení, co víc si přát? :)
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě, skvělý produkt.

Dove pistáciový sprchový gel - koukám, že je to dneska samý Dove :D Sprcháče od Dove jsou podle mě ty nejlepší jaké můžete v drogerii pořídit, a tenhle rozhodně nebyl výjimkou.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě!

Bourjois dvoufázový odličovač očí - ne, ne, ne. Tenhle odličovač mi vůbec nevyhovoval, protože mi strašně dráždil oči, bohužel. Odličování ale nebylo špatný, tak jestli nemáte s citlivostí očí problémy, můžete ho prubnout :) Já už ho u sebe v koupelně nechci ani vidět :D Recenzi najdete, když kliknete na odkaz u Mixa micelárky nahoře.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ne, děkuji :D

Rimmel Scandal Eyes Lycra Flex řasenka - jsem hrozná, tuhle řasenku mám vypotřebovanou snad už půl roku a ukazuju vám jí až teď :D No, nevadí, každopádně mě vyhovovala moc, je to něco pro milovnice jumbo kartáčků.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, jedna z těch lepších řasenek.

Batiste suchý šampon Tropical - můj milášek. Na tomhle suchém šamponu jsem si vytvořila závislost a jelikož ho momentálně doma nemám, tak docela trpím :D Moc vám ho doporučuju a píšu to tu už poněkolikátý, ale lepší sucháč za tuhle cenu prostě neseženete.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano!

Tony&Guy šampon pro poškozené vlasy - tento šampon mám už asi podruhé, moc mi vyhovuje. Skoro bych po něm ani nemusela používat masku, jak mi jdou vlasy krásně rozčesat. Navíc jsou nadýchané ale ne rozlítané. Doporučují moje suché vlasy, vyzkoušejte :)
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano, je super.


8 komentářů:

  1. Nemám skúsenosť ani s jedným z týchto produktov, teda okrem suchého šampónu Batiste, ale mala som nejaký iný typ. Každopádne, takéto príspevky mám veľmi rada, lebo ich hodnotenie príde až po tom, čo sú celé spotrebované a ty si to veľmi pekne zhrnula:) Možno vyskúšam riasenku od Rimmel, keď sa mi moja súčasná minie:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  2. Mám zkušenost se šampónem od Tony a Guy a je skvělej, k němu se ručitě ještě někdy vrátím :)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/jen-ruzova-to-muze-byt.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ja Dove kozmetiku nemôžem, ale každopádne skvelo spotrebované! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, taky bych chtěla spotřebovat tolik produktů na vlasy tak rychle, já když už si na ty vlasy něco koupím, tak to tu je aspoň půl roku :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Od Dove jsem měla pistáciové tělové mléko a bylo super :) Takže micelárku od Mixy radši nekupovat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Docela mě překvapila ta záporná recenze na micelárku od Mixy, osobně ji nemám, ale slyšela jsem na ní prozatím jen chválu. :D

    OdpovědětVymazat
  7. dove je maximalne najlepši antiperspirant kupujem len ten obyčajny:)

    OdpovědětVymazat

Tisíceré díky za každý váš komentář! :)