středa 26. listopadu 2014

TY NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ SVETRY

Dnešní článek bude ryze inspirační, ukážu vám totiž ty nejkrásnější vánoční svetry a garantuju vám, že alespoň jeden po "přečtení" článku budete potřebovat :D Připravila jsem dvě varianty, první pro ty, kteří rádi objednávají ze zahraničí a druhou pro ty, kteří preferují kamenný obchod protože co si budeme povídat, je mnohem lepší mít věc u sebe hned než na ní čekat dva týdny nebo i déle :D
Sobíci jsou klasika, která snad nikdy nevyjde z módy. Tyhle dva svetříky mě zaujaly asi ze všech nejvíc. Nejspíš asi proto, že nejsou tak moc typicky vánoční, ani nejsou v takových těch typických vánočních barvách....né, že bych neměla ráda červenou a zelenou, to určitě né, ale tyhle dva jsou prostě jiný a to se mi na nich právě tak moc líbí :)
Svetr vlevo je také extrémně cute, nezdá se vám? Karkulka s vlkem je fakt vtipná :D Jo, tento svetřík by mě rozhodně neurazil :) Jinak všechny tyto svetry jsou z eshopu Sheinside a většina vánočních svetrů je ve slevě, tak na ně mrkněte :)

A teď už inspirace z našich luhů a hájů aneb nádherná vánoční kolekce z F&F. Jestli vás svetříky zaujaly, tak si pospěšte, do neděle by totiž měla platit sleva 30% na veškeré oděvy :) Já to jdu dnes taky omrknout, tak si třeba nějaký z těchto svetříků odnesu. :)

Máte už vy svůj vánoční svetřík nebo stále hledáte ten pravý? 

čtvrtek 20. listopadu 2014

ZKLAMÁNÍ MĚSÍCE (BOURJOIS, MIXA)

Někdy si prostě něco koupíte, čekáte od toho hory doly, čekáte, že vám daný produkt bude vyhovovat protože máte danou značku moc rádi....ale najednou zjistíte, že je prostě něco špatně. Právě tenhle případ u mě nastal u dvou produktů, konkrétně u očního odličovače od Bourjois a nové micelárky od Mixy. Obě dvě značky mám moc ráda, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že Bourjois víc umí dekorativku než pleťovou kosmetiku. S Mixou to mám podobně....jejich micelárka, kterou jsem měla předtím (určitě víte jakou myslím. má pumpičku) byla bezvadná, jedna z nejlepších....a tahle? Propadák měsíce, ne-li roku! Pokud vás zajímá s čím přesně jsem byla nespokojená, čtěte dál :)
Začneme tím lepším kouskem. Jestli jste ode mě četly nějaký článek o očních odličovačích, tak určitě víte, že ráda zkouším nové a stále hledám ten pravý. Zatím mi nejvíc vyhovoval dvoufázový odličovač od Mixy, ten byl zatím nejlepší a když už bych nevěděla jaký si koupit, sáhnu po něm. Myslela jsem si, že tenhle od Bourjois ho svými účinky předčí, ale vůbec. S odličovaním jako takovým problém nemám, odličovač stačí klasicky protřepat, nanést na tamponek, přiložit na oko, chvilku počkat a pak šminky z oka setřít. Nemám s tím sebemenší problém. I voděodolné líčení zvládá tak jak má a tak jak slibuje na obalu. Ale jakmile se mi odličovač dostane přímo do oka, tak to doslova šílim :D Neskutečně pálí, já slzim jako blázen...prostě hrůza. Samozřejmě tohle bude asi hodně individuální věc, tak na to berte ohled. Já  ale jinak oči moc citlivé nemám, nebo alespoň jsem si to doteď myslela :D 
Další šíleností na odličovači je to balení. Panebože jak já ho nenávidím! Můžete si totiž všimnout, že tomu typickému Borjoius obalu něco chybí. Jo, kulička. Upadla už při druhym otevírání a řeknu vám, že bez ní je nemožný ten odličovač otevřít. Nebo jako možný to je, ale buď se sedřenym lakem nebo rovnou zlomeným nehtem. No takže jsem musela odličovač nechávat otevřený a být opatrná při promíchávání. Už díky tomu jsem začala tento odličovač pomalu ale jistě nenávidět :D Co se týče konzistence, tak na obalu píšou - nemastné složení. No, nemastné složení si představuju jinak. Já mám po něm oční okolí promaštěné až až. Nic po čem bych úplně toužila.
Omlouvám se, že jsem odličovač vyfotila až když bylo skoro na dně, byla jsem přesvědčená, že jsem ho vyfotila hned jak mi přišel, ale ty fotky nemůžu za boha najít. Takže jen takhle. Prostě má dvě složky, jak ostatně u dvousložkového odličovače bývá zvykem :D No a jaký oční odličovač vyzkouším teď? Stále je jich fůra, které na mě ještě čekají, třeba takový Garnier, který má dokonce i posilovat růst řas (to jsem na něj teda zvědavá :D). Snad bude lepší než tenhle...

Odličovač seženete v prodejnách Douglas nebo třeba na parfums.cz, odkud ho mám i já. Cena se pohybuje okolo 150 kč za 200 ml.

Mixa Optimal Tolerance micelární voda - A teď se přesouváme už k opravdovému a velkému zklamání. Tato micelárka je totiž určena pro citlivou pleť, má zabraňovat nadměrnému vysušování pleti, má pleti dodávat vláhu, především díky galské růži, která působí trochu jako takový pleťový kondicionér. No na mě má účinky přesně opačné :D Pleť mi hodně vysušuje, mám jí pak takovou napnutou, prostě nepříjemný pocit, který známe všechny. Mám pak potřebu použít hodně hutný krém, třebas i klasickou modrou Niveu, abych tu "paseku" nějak napravila. A to nevlastním suchou pleť, spíš smíšenou.
Odlíčení je ucházející, ale představovala bych si lepší. Oči odlíčit dobře nezvládá, nebo možná by to i zvládla, ale chtělo by to hodně úsilí a času. Pleť odlíčí dobře, ale jak říkám, díky tomu lepivému a vysušujícímu pocitu jsem si jí prostě neoblíbila a jsem si naprosto jistá, že si jí už nikdy nekoupím. Pokud byste nějakou micelární vodu od Mixy přeci jenom vyzkoušet chtěly, tak vám mohu rozhodně doporučit "starou" klasickou micelárku v balení s pumpičkou. Ta je naopak jedna z nejlepších jakou jsem kdy vyzkoušela. 
Ještě se ale vrátím k téhle micelárkové hrůze :D Dalším problémem pro mě je i zápach micelárky. Mě prostě děsně smrdí :D Nevím jak, ani nevím jestli takhle smrdí všechny nebo jen ta moje a ani nevím jestli takhle smrdí jenom mě, nebo mám zase moc citlivej nosánek :D Kdyžtak mi dejte vědět, pokud jste jí zkoušely, docela by mě to zajímalo :D
Já jsem momentálně ve fázi, kdy se rozmýšlím jestli teda zatnu zuby a dovypotřebuji ji nebo jí raději pošlu dál, někomu třeba vyhovovat může, to je jasný. No uvídíme.

Každopádně pokud by vás zaujala, koupit se dá v drogeriích nebo zase na parfums.cz přibližně za 225 kč za 400 ml.

Tak to byl dnešní článek, omlouvám se, že nebyl moc pozitivní, ale v tomto případě to prostě nešlo, varovat jsem vás prostě musela :D Napište, jestli jste tyto dva produkty zkoušely, jsem zvědavá na vaše zkušenosti! Krásný večer :)

neděle 16. listopadu 2014

TAG: PRÁVĚ TEĎ!

Už si vlastně ani moc nevzpomínám kdy naposled tu byl nějaký tag....trošku jsem pohledala a našla tento docela zajímavý tag o tom co mě právě v tuhle chvíli baví, co mě štve, co používám a tak. Snad se bude líbit! :)

1.) Co právě čtu?
Odpověď jednoduchá - nečtu. Strašně jsem na čtení zanevřela, raději si přečtu článek na blogu než abych vzala do ruky papírovou knihu. Přitom jsem největší milovník knih, miluju jak voní. Dřív jsem přečetla knížku za dva dny, teď mi to trvá dva měsíce. Každopádně se snažím o nápravu, kterou chci rovnou spojit i s procvičováním angličtiny. Včera jsem si koupila knížku celou v angličtině, tak uvidíme jak se s tím poperu. Je na vánoční téma a po prolistování mě hodně zaujala, tak uvidíme. Nečetla jí náhodou některá z vás?
2.) Co nejvíc poslouchám?
Jak už jsem psala v oblíbencích, tak u mě prostě momentálně vede Ed Sheeran. 
3.) Nejoblíbenější parfém?
Loni k Vánocům jsem dostala Chloé a od té doby je to moje nejoblíbenější zimní vůně. Je hodně květinová, což já popravdě moc nemusím, ale získala si mě a já se teď nevoním ničím jiným.
4.) Momentálně používaný make-up?
Já všeobecně moc na makeupy nejsem, v létě používam jen ty hodně lehké nebo žádné, v zimě si ale moje pleť trochu toho vylepšení žádá. momentálně tedy používám Dermacol Imperial makeup, který na mě ale už za chvíli bude tmavší, takže plánuju koupi nového. Nejspíš Bourjois Healthy makeupu, na který čtu jen samé kladné recenze.
5.) Co teď nejraději nosím?
Momentálního počasí si docela užívám protože jestli něco na podzimu miluju, tak je to rozhodně móda. Vrstvení, šály, kotníčkové boty, vestičky....v posledních dnech jsem si hodně oblíbila zejména mojí novou vestu z C&A a tartanovou šálu, kterou mi loni přinesl Ježíšek :)
6.) Oblíbené jídlo?
Nevím, jestli jsem to už na blog někdy psala, ale pravidelně s příchodem zimy u mě nastává nechuť k jídlu. Na nic nemám chuť, nic mi nechutná.....dokonce ani oblíbená ovesná kaše. Je to tak. Takže jako těžko říct jaké je mé momentálně nejoblíbenější jídlo....možná mandarinky, ty mi zatím nevadí :D
7.) Co mě momentálně ničí?
Nejvíc mě ničí moje rozbité auto. Prostě se můžete spolehnout, že týden kdy auto potřebujete úplně maximálně, vám nenastartuje. Zákon schválnosti prostě.
8.) Raduji se z?
Z nádherného podzimu, nakupování dárků a vánočních dekorací a taky čekání na Ježíška....ale to jste asi čekaly, co? :D
9.) Na co se těším?
Fotka mluví za vše ♥
10.) Můj momentální wishlist?
Svůj vánoční wishlist jsem přidávala v minulém článku, ale sestavila jsem takový mini wishlist s věcmi, který bych si chtěla ještě do konce měsíce pořídit :)

středa 12. listopadu 2014

CO SI PŘEJU POD STROMEČEK?

Nastal čas zamyslet se, sepsat a vytvořit takový virtuální dopis pro Ježíška :) Advent začíná za dva týdny, už se nám to blíží přátelé! Máte už taky svůj dopis nebo aspoň wishlist jako já?
1. Nový mobil - nejnutnější věc z celého wishlistu. Den kdy třísknu svým Samsungem o zem se totiž nezadržitelně blíží. Nenávidím ho, je pomalej, prakticky nefunguje....a ani ho nezachrání to, že je celej růžovej.
2. Šála - velká, huňatá šála. Na podzim a zimu je zbožňuju. Ta na obrázku je parádní ale mě by se hodně líbila i tahle kráska ze Zootu.
3. Kvalitní štětce na makeup - ty se přeci hodí vždycky, ne? Neříkám, že by se mi nelíbily ty od Zoevy, ale chtějí za ně pálku, tak uvidíme :) Real Techniques nebo Hakuro jsou taky dobrý :)
4. Vans kabelka - jednu Vansku už mám a vím, že to jsou opravdu kvalitní kabelky, takže by mi nový kousek udělal úplně maximální radost. Tahle je mého srdce šampionka :)
5. Lak na nehty od Opi - mluvím o něm už asi ve třetím wishlistu a stále ho nemám :D  Nějakou tmavší barvičku prosím!
6. Ponožky - bez ponožek a pohádek nejsou žádné Vánoce. To ví přece každý.
7. Prádlo - každoroční položka. Prádlo u mě na wishlistu prostě nesmí chybět, na pěkný prádlo si potrpím a vždy mi udělá radost.
8. Rtěnky - moje velká závislost. Líbila by se mi nějaká z té nové řady od Narsu, ale trochu se obávám, že jí Ježíšek nesežene. Není to totiž moc velký odborník přes kosmetiku :D Mac rtěnkou bych ale taky nepohrdla.
9. Polaroid - moje velké přání už nějakej ten pátek. Polaroidový fotky mají svoje velký kouzlo podle mě....konkrétně se jedná o Fujifilm Instax mini.
10. Taška na cvičení - ta by se mi šikla taky, moje stará je na pokraji rozpadu bohužel.
11. Knížka - a to Hvězdy nám nepřály. Film byl pecka, tak bych si ráda přečetla i knížku. Nejdřív jsem přemýšlela o anglické verzi ale nevím jestli bych to zvládla, takže bych asi raději uvítala tu českou :)
12. Mac paletka z vánoční kolekce - a nakonec jsem si nechala tuhle krásnou paletku, která mě naprosto dostala už na první pohled. Už dlouho jsem neviděla tak nádherné balení! Jednu si snad po stromeček nadělím, udělám si takovou malou velkou radost sama sobě :)

neděle 9. listopadu 2014

SPOTŘEBOVÁNO V.

Je to až neskutečné kolik produktů jsem schopná vypotřebovat za tak krátkou dobu, vždy než stihnu článek nafotit a připravit, tak vypotřebuju dalších x produktů :D Takže to znamená, že se asi ze spotřebována stane pravidelná měsíční "rubrika" protože pak je tady toho zbytečně moc...vlastně bude nejlepší když mi dáte vědět jestli vás tenhle typ článků na blozích baví, co si budeme povídat - píše ho skoro každá blogerka a já nechci sepisovat něco, co vás ve finále nebude vůbec bavit číst :)
Balea sprchový gel s vůní kokosu a nektarinky - Balea sprchové gely si kupuju jen když mě hodně zaujme vůně, což se v tomhle případě stalo. Když jsem ale byla tak v půlce balení, tak mě ta vůně začala neuvěřitelně štvát a těšila jsem se až sprcháč vypotřebuju. Hydratací taky zrovna dvakrát nevynikal, takže za mě konkrétně tento sprcháč těžkej průměr....ale jak říkám, já zas z těch Balea sprcháčů tolik odvařená nejsem.
Koupila bych si tento produkt znovu? Když Balea přijde s nějakou voňavou limitkou tak ano, tuhle vůni už ale určitě ne.

Sprchový gel Dove Caring Protection - můj velký oblíbenec. Jeden z nejlepších sprcháčů jaký jsem kdy měla. Moje povídání o něm je zde.
Koupila bych si tento produkt znovu? Ano!

Timotei Pure suchý šampon - hm...tenhle šampon není špatnej, ale že by to byl zase nějakej extra zázrak to říct nemůžu. Znám prostě lepší suchý šampony, ale bát se ho nemusíte, svojí službu odvádí dobře - ale pozor, trochu dělá bílé fleky.
Koupila bych si tento produkt znovu? Myslím, že bych se mu nebránila, ale svoje oblíbence mám jinde.

Nivea micelárka - za mě jedna z nejlepších micelárek. Samozřejmě záleží jakou máte pleť, co od micelárky očekáváte, zda s ní odličujete i řasenku...mě ale tahle Niveácká maximálně vyhovovala, určitě po ní zase někdy sáhnu. Komu uniklo moje srovnání micelárek, najde ho tady.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě.

Elseve Total Repair Balzám na vlasy - pro mě zase jeden z mnoha balzámů - uhladí vlasy tak, že se potom hezky rozčesávají ale o nějaké nápravě nebo obnově vlasů nemůže být řeč. Šampony a balzámy Elseve mají ale jedno významné plus, provoní vlasy na dlouhou dobu a voní opravdu nádherně - hlavně červená řada na barvené vlasy.
Koupila bych si tento produkt znovu? Konkrétně tento balzám asi už ne.

Loreal Paris řasenka Miss Manga - dneska to je spotřebováno oblíbenců protože tuhle řasenku mám taky moc ráda :) Dělala krásné, výrazné řasy bez x vrstev a hlavně vydržela děsně dlouho! S těžkým srdcem jí říkám sbohem a přemýšlím jakou řasenku si pořídím teď, do zásoby :D Recenze tady.
Koupila bych si tento produkt znovu?  Ano!

Carmex balzám na rty - nejlepší balzám na rty! Na podzim a zimu u mě naprostá nutnost, bez něj bych asi nepřežila a to myslím zcela vážně. Myslím, že pokud ho ještě nemáte, tak ho nutně potřebujete! Sehnat už dneska jde skoro na každym druhym eshopu.
Koupila bych si tento produkt znovu? Budu si ho kupovat až do konce života :D

Ryor výživný krém s ceramidy pro normální a smíšenou pleť - tenhle krém mi vyhovoval hodně. Nebyl moc hutný, jen takový lehoučký, na léto prostě ideální. Navíc voněl tak trochu jako pánská kolínská a to se mi hodně líbilo :D Takové vůně já můžu. 
Koupila bych si tento produkt znovu? Klidně. Vyhovoval mi.

Ziaja noční krém kozí mléko - co se týče nočních krémů, tak mám raději když už se jedná o trochu hutnější krém, který pleť přes nos vyživí a dodá jí hydrataci. Tenhle to splňoval na jedničku a dost přemýšlím, že si ho na zimu zase pořídím.
Koupila bych si tento produkt znovu? Určitě.

Nivea intimní gel Double Effect - co tak říci o intimním gelu....no, byl moc příjemný a nedráždil, to je asi nejdůležitější. Skvělé na něm bylo, že byl určen i k holení....stejně mám ale asi radši zelený mentolový Chilli gel :)
Koupila bych si tento produkt znovu? Asi ano, ale můj extra oblíbenec to není.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil, užijte si neděli! V neděli se nic nedělá, pamatujte na to :D

středa 5. listopadu 2014

OBLÍBENCI ZA ŘÍJEN

Zdravím vás u dalších oblíbenců!

Neskutečný jak to letí, přijde mi, že nedělám nic jiného, jen píšu oblíbence :D Máte taky takový pocit? I když musím říct, že já mám z konce roku většinou takovej pocit každej rok.....prostě říjen, listopad, prosinec utíkají nejrychleji, leden, únor, březen zase nejpomaleji :)
1. nejoblíbenější nový produkt - kosmetiku od Avonu jsem hodně dlouho přehlížela ale pak mamina přitáhla katalog, tak jsem pár věcí vyzkoušela :) Mezi ně patří i tohle třpytivé tělové mléko s vůní bambuckého másla, vanilky a koření. Jakmile totiž něco voní vanilkou a skořicí, musím to mít, přes to vlak nejede :D A i jinak jsem z mléka docela nadšená, hezky hydratuje, je příjemné a navíc se po něm hezky třpytí pokožka, takže doporučuju. Jo a navíc je dvoubarevné, zajímavý detail.
2. nejoblíbenější starý produkt - tak tady je to jasná volba, svou MAC tvářenku v odstínu Dame prakticky nedávám z ruky. Mám jí už přes rok, používám ji prakticky denně a stála vypadá skoro netknutě, takže v tomto případě se ta investice opravdu vyplatí :)
3. nejoblíbenější produkt na rty - podzim patří tmavým rtům, to je jasná věc. V říjnu jsem nejvíc nosila asi tuhle krásnou barvičku od Sleeku, pokud vám utekla moje recenze na tyto matné lip creamy, najdete ji zde.
4. nejoblíbenější lak na nehty - další produkt od Avonu, já se nepoznávam :D Tenhle lak na nehty ostatní blogerky docela chválily, tak jsem si hned dva odstíny objednala. A opravdu nejsou vůbec špatný! Akorát vám neřeknu název odstínu, na té flaštičce prostě není :/
5. nej produkt na vlasy nebo tělo - kdo by neslyšel o suchých šamponech od Batiste? Já jsem měla nejprve mini verzi s vůní třešní, ale až tahle tropical si mě naprosto získala. Účinky parádní, cena příznivá a ta vůně? Bezkonkurenční! Vždycky jsem milovala suchý šampon od Lee Staford, ale teďka nějak nevím nevím, který z nich je lepší. Řekla bych že účinky jsou stejné ale Lee Staford je opravdu silně předraženej.
6. nejoblíbenější random produkt - teď se asi divíte proč sem cpu fotku jogurtů, ale ukázat vám je prostě musím :D Asi jste si už všimly, že jsem vánoční nadšenec a miluju vše, co se nějak týká Vánoc. Tyhle Müller jogurty jsou z vánoční limitky, která ale k nám do obchodů nedorazila a myslím, že ani nedorazí. V tom vlevo jsou malinkaté perníkové sušenky ve tvaru sobíků a v pravém zase výborné vánoční kuličky :)
7. nejoblíbenější kousek oblečení - v říjnu nám už značně přituhlo a tak jsem vytáhla svoje oblíbené tlusté svetry. Tenhle je můj oblíbený, je z loňska z C&A a je děsně moc příjemný, i když se v něm občas trochu cítím jako medvěd :D Ta pohodlnost a teplíčko je ale přednější, takže je to v posledních dnech moc velký oblíbenec.
8. nejoblíbenější doplněk - jelikož se mi zase ozvala moje alergie na kovy, nemohla jsem na krku nosit prakticky nic. Když už jsem si tedy něco vzala, byl to tenhle nenápadný love náhrdelník z Bershky, který mám hodně ráda.
9. film/seriál, který mě nejvíce zaujal - Zmizelá. Jednoznačně. Musíte vidět....já se nemůžu dočkat až ho uvidím znova. Za mě jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděla. Jak říkám....prostě to musíte vidět.
10. nejposlouchanější písnička - asi jsem se zamilovala do Eda Sheerana a do jeho klipu Thinking Out Loud. No řekněte sami, viděli jste někdy krásnější klip? Strašně se mi líbí když někdo umí hezky tančit....ach jo, proč už jsem nesehnala lístky na jeho únorový pražský koncert? Budu brečet :(




neděle 2. listopadu 2014

MALÉ PODZIMNÍ RADOSTI

Krásnou slunečnou neděli! 

Dnes tu pro vám mám článek tak nějak o všem a o ničem, týká se totiž mých podzimních radostí :) V poslední době nakupuju kosmetiku a oblečení hodně málo, spíš všeobecně kupuju nejrůznější kravinky jako jsou vánoční dekorace a tak :D Už se nemůžu dočkat až to vše vybalím a vyzdobím si byt ♥ A taky samozřejmě šetřím co se dá, pár dárků už mám ale většinu ještě musím pokoupit....jak jste na tom vy s dárky?

Ještě než se do toho pustíme, tak bych vám chtěla říct, že jsem si založila ASK. Odkaz máte TADY nebo v levém panelu. Klidně se ptejte, uvidíme jak dlouho to vydržím :D
V první řadě jsem si koupila tuhle nádherně vonící vanilkovou pěnu do koupele, která mě trochu zklamala protože toho do vany musíte vylít hodně abyste vůbec nějakou pěnu měly :D Ale nevadí, plánuju objednávku z Lushe, tak už se těším na balistiky :) Další jsou roztomilé kapesníčky, košíčky na cupcaky a také vitamin C, který je v tomto počasí opravdu hodně třeba :)
Blbosti z Kiku, na to mě užije. Látky jsem si koupila jako dekoraci na skleničky s pečeným čajem, který budu vyrábět, tácek byl ve slevě takže to byla jasná volba, kapesníčky Hello Kitty (řekněte mi kdy už dospěju?! :D) a nakonec to go kelímky na kafe ;)
Jaký by to byl podzim a zima bez svíček? já si to neumím bez nich představit. Růžová pudrová je novinka z Ikea, ostatní dvě třpytkaté jsou z Lidlu, mrkněte na ně pokud jsou u nás k dostání (kupovala jsem je v Německu), protože byly strašně levný a opravdu nádherně voní a to i když hoří, takže provoní celou místnost....hnědá voní po jablkách a skořici a bílá je klasická vanilka.
Rozhodla jsem se, že je zase čas trochu vybělit zoubky a tak jsem si z eBay objednala bělící pásky od Crestu. Ještě jich pár přiobjednám a pustím se do toho :) A náhrdelník je další eBay úlovek za pár drobných ;)
Když už jsme u těch náhrdelníků, tak vám musím ukázat i tenhle, který jsem si naprosto zamilovala, protože je kvalitní a hodí se ke všemu ♥ Opět eBay, ale to vám už asi ani říkat nemusím, chichi :D
K podzimu také patří sezónní dobroty, takže jsem se pustila do pečení a upekla výborný podzimní mrkvový dort. Hned se mi vstávalo líp ;) Mimochodem můžete vidět další tentokrát vánoční tác z Kiku :)
Netřeba slov, kakaová ovesná!
A jdeme na ty vánoční dekorace/blbinky/nezbytnosti. Bačkůrky poslední dobou nesundám z nohou a světýlka s mašličkami jsou uloženy v krabici až přijde jejich čas...
Další várka. Jmenovky na dárky, mini rolničky z eBay, květináč na vánoční hvězdu, andělské zvonění ke kterému mám už od mala takový citový vztah a tak jsem si ho musela pořídit i k sobě do bytu, a nakonec zlatá svíčka z Ikea.
A další. Dekorace na okno, stojánky na svíčky, další jmenovky na dárky, podtácky ve tvaru vloček, čajovky a dekorační kuličky :)
A na úplný závěr tu mám včerejší nákup v Dmku, ukořistila jsem krém z vánoční Essence limitky (docela mě zklamaly, vůně nic moc teda :-/ ), pak BB na vlasy aneb už vážně neví co by vymyslely, měla jsem na něj kuponek a vyšel jen na 60 korun, tak jsem si řekla proč ho nezkusit. No a také vánoční máslíčka od Alverde, loni jsem je nesehnala takže z nich mám neskutečnou radost!