úterý 30. září 2014

PO STRAŠNĚ DLOUHÉ DOBĚ RANDOM!

Úplně nádherně vonící svíčka, doporučuju koupit pokud jí někde uvidíte :)
Jedna z výborných večeří :) když mám čas tak si moc ráda vyhraju. A světlé pečivo normálně nejím ale bohužel jsme doma momentálně nic jinýho neměli no :D
Rýžové mléko jsem si oblíbila snad ještě víc než sojové. Hlavně v kaši ho miluju!
Další véča! Zapečená cuketa se sýrem, mňam :)
Oblíbenec!
Cottage s paprikou a jarní cibulkou a čerstvý chleba, to zbožňuju!
Nový zápisníček na nápady na články na blog ;)
Odpolední svačinka v podobě jahodového smoothie.
Moje chvilka
Nový lak od Loreal, barva hezká ale obsah bych čekala lepší, hlavně co se týče výdrže.

Přeju vám krásné úterý!

sobota 27. září 2014

MINI ZÁŘIJOVÉ NÁKUPY KOSMETIKY

Jsem tu s pokračováním nakupovacího článku ze čtvrtka! V září jsem si nakoupila pár kosmetických maličkostí a tak nastal čas vám je ukázat :) P2 produkty jsou kupované v Německu, stejně tak jako Catrice, vychází tam totiž o něco levněji než u nás.
V první řadě jsem zase neodolala a musela jsem si pořídit alespoň dva odstíny Sleek matných "lesků" na rty Matte Me. Péťa z LovelyHair má totiž strašně negativní dopad na mojí peněženku a na základě její recenze jsem si prostě tuhle nádheru musela koupit. Mimochodem, předevčírem mě Péťa zase nalákala na Bella stíny od Milani, já si snad ty její videa zakážu :D
Konkrétně jsem sáhla po tmavě fialovém odstínu Fandango Purple a nádherném zářivém růžovokorálovém odstínu Brink Pink. Během dvou týdnů čekejte recenzi ;)
Catrice patří mezi mé nejoblíbenější značky a jelikož před nedávnem přišli s několika novinkami, musela jsem si jich pár pořídit, to dá rozum. Koupila jsem si lesk na rty protože lesky nosím úplně minimálně a rozhodla jsem se to změnit :) V košíku skončil odstín 020 Apricot Cream. Mimochodem lesk je skvělý, vůbec nelepí ;)
Dál jsem sáhla po nádherné tmavé rtěnce v odstínu 340 Berry Bradshaw (ty jejich názvy!), což je nádherná docela zvláštní barva, řekla bych že je to kombinace vínové a fialové s kapkou hnědé :D Nevím jestli tento odstín je v nabídce Catrice nově, ale řekla bych že ano, určitě bych si ho totiž bývala všimla už kdysi :D
Poslední věcí od Catrice je lak na nehty z Luxury Lacquers kolekce, fialový odstín 05 Plum Fiction. V lahvičce se mi strašně líbil ale na nehtech z něj už tolik odvařená nejsem, nehledě na docela mizernou výdrž, už druhý den jsem měla špičky oprýskané....ukážu vám ho v lakovacím článku.
Z čeho jsem ale totálně odvařená, je růžovoučký lak na nehty od P2, který je matný a nehtům dodává takový ten "kožený" efekt. No, vůbec jsem nečekala, že by se mi to mohlo až tak moc líbit! Odstín č. 010 Rule Breaker.
No a když jsem viděla, že i oblíbená P2 přišla s matnými barvami na rty, musela jsem si alespoň jeden odstín koupit. Vyhrál odstín č. 010 Paris Affair, což je krásná světle růžová. Ohromilo mě i fakt povedené matné balení, vypadá to moc hezky :) Škoda jen, že to není matný...rtům to dodá hezkou barvu, jako barva na rty - tekutá rtěnka ok, ale matné to prostě není.
Zde máte swatche matných barev na rty. Zleva to je P2, a pak dvě Sleekoviny, které ještě nejsou zaschlé proto nevypadají matně. Jakmile zaschnou, zmatní a ze rtů se nehnou.
Poslední fotka patří mojí vůbec první rtěnce od Astor a nové micelárce od Mixy. Tyhle rtěnky byly minulý týden ve slevě v Tetě a tak jsem si jednu barvičku vybrala. Vzala jsem si tentokrát moc hezkou nude barvu s názvem 602 Soft Caramel. Na fotce bohužel vypadá spíš do hněda ale to dělá to šílené podzimní světlo, nedá se nic dělat. 
Sleva byla i na micelárku od Mixy a tak jsem jí vzala taky. Dodělala jsem svou oblíbenou Niveu a tak jsem se rozhodla vyzkoušet zase něco nového. Zatím jsem jí použila jen párkrát ale musím říct, že odličuje dobře ale dost mi vadí její zápach teda :(

Tak to je z mých zářijových kosmetických nákupů vše, jak vidíte zaměřila jsem se hlavně na produkty na rty :) Co jste si pořídily nového vy?



čtvrtek 25. září 2014

DNY MARIANNE

Dnes jen krátce, už i mě totiž dostihla podzimní únava a něco na mě leze, takže se nebudu moc rozepisovat, mluvit za mě budou fotky :) Asi jako většina lidí, tak i mě neminuly letošní Dny Marianne, na které jsem vyrazila po dlouhé době s mamkou a taťkou (jakmile před nimi řeknu slovo "slevy" tak jsou k nezadržení :D), a nakoupila jsem si pár základních kousků po kterých jsem už dlouho toužila. Naši si taky pár věcí pořídili, takže jsme ve finále ušetřili docela dost. Ani lidí nebylo tolik, takže za mě se Dny Marianne opravdu povedly a vyplatily!
Jak jsem psala ve svém podzimním wishlistu, moc jsem si přála podzimní boty na podpatku z F&F. Měla jsem je tam vyhlídnuté už delší dobu, takže jsem se docela modlila aby ještě měli mojí velikost - a naštěstí měli! No nejsou krásné? Navíc jsou i děsně pohodlné a já jsem z nich naprosto nadšená :)
Další významnou položkou na wishlistu byl i klasický béžový trenčkot. A zadařilo se! Objevila jsem ho v Pimkie, které jsem si poslední dobou hodně oblíbila. Takový klasický kousek mi v šatníku docela chyběl, ale konečně ho mám :)
Dalším obchodem, který jsem navštívila byl Reserved, kde jsem si pořídila dva nové kousky. Prvním je šedivé tričko s koženými rukávy a detaily, které je naprosto boží a pak také pouzdrovou sukni. Konečně pouzdrovka ve které nevypadám jako blbec! Má dobrou délku, supr materiál a i barva se mi moc líbí.
 Vynechat jsem nemohla Sephoru ani Douglas. Do Sephory jsem si skočila pro tolik vychvalovanou voděodolnou tužku na oči (mimochodem je vážně skvělá!) a jako dárek jsem dostala lak na nehty v moc hezké korálové barvě. V Douglasu bylo snad nejvíc lidí, ale stejnak mě to neodradilo a ukořistila jsem alespoň oblíbený Batiste suchý šampon, krém na ruce I love coconut & cream, který nááádherně voní a jako dárek jsem dostala také lak na nehty značky Collistar a pak také miniaturku světoznámé masky Glamglow, na kterou jsem teda hodně zvědavá :)

Pro dnešek je to vše, jak vidíte tak jsem zas tolik nenakupovala ale zase jsem si koupila věci, na které jsem už měla políčeno delší dobu. Zítra nebo pozítří bude pokračování new in článků v podobě mých kosmetických novinek, hezký zbytek večera! :)



neděle 21. září 2014

RECENZE: THE BALM BAHAMA MAMA & CINDY-LOU MANIZER

Zdravím všechny čtenářky mého blogu!

Dlouho jsem nenapsala žádnou recenzi a proto to dnes napravím a přícházím s recenzí, která vás snad bude bavit a zajímat vás. Značka the Balm poslední dobou zažívá docela velký boom a já už vím proč, chichi :D Moc jsem si jí přála vyzkoušet a proto jsem si pořídila dva produkty na tvář, bronzer s naprosto božím názvem Bahama Mama a rozjasňovač Cindy-Lou Minizer. Než se jim ale podíváme na zoubek, povím vám odkud se vůbec tahle značka vzala a co je na ní vlastně tak moc super. Jinak informace, která nevím jestli se k vám už dostala, ale produkty značky theBalm, lze nyní nově (vedle oficiálního českého eshopu) zakoupit i na parfums.cz za fajn ceny a velkých městech i na osobní odběr :)
Takže značka the Balm pochází z USA, konkrétně ze San Francisca a světlo světa spatřila  v roce 2004 kdy byla založena paní Marrisou Shipmann, která je mi mimochodem hodně sympatická, protože je to milovnice mopsíčků stejně jako já :D Filozofie značky je "krásná do 5 minut"  a zamilovat si jí můžete hlavně díky krásným retro obalům a vtipným názvům, které vám prostě musí vykouzlit úsměv na tváři :) Velké plus je že kosmetika the Balm neobsahuje parabeny a hlavně netestuje na zvířatech! Tak, konec pohádky a jdeme se podívat co na produkty říkám já :)

Výhodou většiny výrobků the Balm je jejich multifunčnost. Bronzer Bahama Mama se dá použít nejen jako bronzer ale i jako konturovací pudr nebo oční stíny. Já ho občas dokonce použiji na obočí, ano, tak moc je multifunkční :D Takže začneme obalem. Ten je prostě perfektní, nemůžu nic vytknout. Obal je z tvrdého kartonu, zavírá se na magnet a obsahuje i zrcátko. Musím říct, že obal Bahama mámy se mi líbí víc než Cindy-Lou ale k tomu se ještě dostanu. 
A teď už k obsahu, kterého je víc jak 7 gramů. Bronzer je hodně jemně namletý, práší opravdu zanedbatelně a má výborný odstín. Ono dá totiž docela práci najít bronzer, který byl neměl podtón do oranžova a neobsahoval vůbec žádné třpytky ani shimmer. Bahama Mama je naprosto matná s odstínem jen a pouze do hněda. Pokud vás zajímá výdrž a já věřím, že ano :D, tak věřte, že ta je celodenní, je to tak. Pigmentace je hodně slušná, takže spíš to chce mít lehčí ruku a produkt spíše postupně přidávat ať ze sebe neuděláte černošku :D
Jak už jsem psala, tento produkt se dá použít vlastně jakkoli vás napadne a proto se podle mě určitě vyplatí do něj investovat. Já ho používám každý den protože bronzery miluju a moc mě baví si s nimi hrát a zkoušet nové :) Cena bronzeru je 400 kč.
Rozjasňovač Cindy-Lou Manizer
Když jsem si pořídila bronzer, začala jsem toužit i po rozjasňovači a to i přesto, že jsem měla do té doby doma jenom jeden a celkově mi přišlo, že nějak nevím jak ho správně používat a že je vlastně tak trochu k ničemu. Největší problém byl pro mě už výběr rozjasňovače, protože rodinka the Balm obsahuje rovnou tři. Asi nejznámější Mary-Lou, který má zlatavý nádech, pak Cindy-Lou, který jsem nakonec zvolila já má nádech do růžova a nakonec nejmladší přírůstek jimž je Betty-Lou, který zase spíše tíhne k bronzeru a má tedy nádech do hněda.
Co se týče obalu, tak ten mi nepřijde už tak oslňující jako u Bahama Mama, ale to především proto, že se u toho otvírání pokaždý hodně vztekám. Už jsem sice přišla jak na to, ale stejnak je to na zlámání nehtů. Ale komu se líbí retro obaly, tak to bude něco pro něj, je to originální a mě to přijde fajn. A i když je balení Cindy-Lou z plastu, je opravdu hodně bytelné, nemusíte se bát, že by se vám rozpadlo. Balení navíc obsahuje i velké zrcátko což je určitě velké plus. Rozjasňovače je v balení celých 8,5 gramů.
A i ten obsah jsem si stihla hodně oblíbit. Rozjasňovač je opět hodně jemňounce namletý, nabírá i nanáší se jedna báseň a výdrž je opět celodenní. Co by vás určitě mohlo zajímat je, že obsahuje shimmer ale takový docela nenápadný, žádný velký třpytky nenajdete. Mě se ten efekt co vytváří strašně líbí, pěkně rozzáří celý obličej a dokonce jsem i fakt ráda, že jsem se nakonec rozhodla pro Cindy-Lou, ta mi asi barevně sedí víc než zlatá Mary. Samozřejmě i tady platí, že se jedná o univerzální produkt, já ho například strašně ráda používám i na rozjasnění vnitřního koutku oka ale klidně i na celé víčko, když nevím co by :) Značka the Balm se cenově řadí někam do té střední kategorie, ale já myslím, že se určitě vyplatí si v tomhle případě trochu připlatit, protože se vám do ruky dostane roztomilý a ještě opravdu kvalitní produkt :) Cena rozjasňovačů the Balm se pohybuje okolo 500 kč.
Konečný verdikt je takový, že jsem z obou produktů nadšená a vám je mohu opravdu s klidem doporučit. Asi jste to trochu čekaly ale tohle je prostě paráda a já musím se všemi kladnými recenzemi, které jsem četla, naprosto souhlasit. Navíc se už porozhlížím, který další produkt bych si mohla od the Balm pořídit....no a moje volba padla na paletku očních stínů Nude Tude, která obsahuje samé krásné neutrální ale i výraznější odstíny a hlavně má strašně vtipný obal :) Tak uvidíme, kdy a jestli vůbec na ní přijde řada....přeci jenom, za chvilku budou Vánoce, takže se musí šetřit!

Máte se značkou the Balm zkušenosti? A líbí se vám tyhle retro obaly nebo spíše dáváte přednost klasickým elegantnějším obalům?

pondělí 15. září 2014

CO UVÍZLO V INSTAGRAMU - SRPEN/ZÁŘÍ

Hezké pondělní odpoledne!

Dnes si dáme odpočinkový článek ve formě fotek z Instagramu a trochu toho povídání k nim :) Byla bych moc ráda kdyby jste mi do komentářů dali vědět, jestli se vám články tohoto typu líbí, nebo jestli už máte Instagram všichni a nechcete fotky vidět dvakrát. Klidně řekněte, články dělám pro vás a chci aby vás to tady, v mém skromném kosmetickém koutku bavilo! :)
moje první cupcaky dopadly na výbornou! Kdyby to někoho zajímalo tak to jsou brownie cupcaky s tvarohovým krémem /// #mojeovesna s banánem, oříšky a javorovým sirupem, jedna z nej kombinací! /// to jsme si jednou takhle dávali do nosu a já konečně pochopila co všichni mají na té okurkové limonádě, mňam! /// nová vůně od Michaela Korse, konečně je moje :)
takhle jednou v prázdnym kině..../// domácí citronáda v období, kdy bylo ještě krásně, teplo a sluníčko...teď je tomu nenávratně konec...ale to neva, podzim já taky ráda! /// jestli jsem na něčem závislá, tak je to určitě smoothie /// a úžasná nová flashka, aneb asi se ze mě stává fanda Star Wars :D
co je nejlepší lék na kocovinu jako prase? No jasně, domácí česnečka! /// a další ovesná, tentokrát s kokosem a hořkou čokoládou /// občas se přeci hřešit musí, no ne? /// a jako poslední náš houbařský úlovek, konečně se zadařilo!

pátek 12. září 2014

EBAY TIPY - NÁHRDELNÍKY

Nahromadilo se mi tu pár nových náhrdelníků z eBay a proto jsem si řekla, že by nebylo úplně na škodu vám je ukázat, abyste si tu nádheru mohly beze strachu objednat i vy :) Vím, že hodně z vás se z Ebay a případně z Aliexpressu bojí objednávat, bojí se kvality nebo toho, jestli daná věc vůbec dorazí :D Já ale za sebe musim říct, že jsem s 95 % všech věcí nadmíru spokojená a to i s oblečením na které se zde brzy také objeví článek :) A pokud to nevíte, tak v případě že vám objednaná věc nedorazí, eBay vám vrátí peníze, takže nemusíte mít strach. 
Jako první tu mám krásný mint náhrdelník, ze kterého jsem tedy naprosto nadšená! Mint barvu zbožňuju, nejraději tento náhrdelník nosím jen k jednoduchému bílému tílku :) Odkaz je ZDE, náhrdelník mají ve 4 barvách a stojí cca 53 korun.
Tento náhrdelník se asi nebude líbit všem a já to docela chápu, ale moje úchylka na kopretiny se zase projevila a já ho prostě musela mít. Navíc i na krku vypadá parádně a tak neotřele :) Odkaz najdete ZDE, mají ho i v černé barvě a stál pouhých 32 korun.
Tento, opravdu obří náhrdelník jsem vám už ukazovala, ale musím to udělat znova, protože je prostě boží. Je opravdu masivní, takže se podle mě hodí jen k těm obyčejnějším outfitům. Mají ho v mnoha barevných variantách, takže si určitě vybere každý :) Koupit ho můžete TADY za cca 83 kč.
Tento perlový náhrdelník se mi strašně moc líbí ale popravdě moc nevím jak ho nosit. Musím ještě nějakou pěknou kombinaci vymyslet :) Líbí se mi na něm především to pěkně zavazování na stužku, vypadá to zajímavě. Link najdete ZDE, zase ho mají ve více barvách a za cenu cca 58 kč.
Jeden z mých nejoblíbenějších a vlastně i jeden z prvních výrazných náhrdelníků, který jsem si pořídila. Tento náhrdelník podle mě zase nejlépe vypadá k hodně jednoduchým outfitům, tak vynikne jeho krása nejvíc. Najdete ho ZDE, za cenu pod 70 korun.
Žlutý náhrdelník mě zaujal na první pohled a když přišel, tak jsem byla opravdu mile překvapená jeho kvalitou, která je srovnatelná třeba s náhrdelníky z H&M, kde jsou jen tak mimochodem příšerně předražené. Pokud vás taky zaujal, mrknout na něj můžete TADY, cena zase kolem 60 korun.

Co vy a masivní náhrdelníky? Nosíte je?

pondělí 8. září 2014

PODZIMNÍ WISHLIST PLNÝ OBLEČENÍ

Hezké odpoledne,
včerejškem nám asi nadobro skončilo léto a proto je čas se zamyslet nad tím, co je třeba si na nadcházející podzim pořídit :) Letos si chystám pořídit hlavně takové ty základní kousky šatníku, které mi v něm žalostně chybí...doufám, že většinu z nich pokoupím o víkendu na dnech Marianne, už se těším :)
Boty - ty potřebuju, no řekněme akutně :D Zjistila jsem, že na podzim mám jen jedny ještě skoro rozpadlý boty, takže bych si ráda pořídila jedny na podpatku a jedny nízké. Ty s podpatkem už mám dokonce i vybrané v F&F a čekám už jen na ty zmíněné dny Marianne :) 
Trenčkot - klasický béžový trenčkot, ten si moc přeju :) Zatím jsem po něm moc nekoukala ale rozhodně mám v plánu si ho letos pořídit. Víc nadčasový kousek prostě neexistuje!
Chlupatá vestička - svou jedinou jsem loni prodala na VotočVohoz, protože mi už moc neseděla a tak pokukuji po nějaké nové, tak snad se zadaří :)
Džíny - nedávno jsem si koupila v Tally Weijl užasné černé džíny s vysokým pasem, který mě skvěle sedí a jsou neskutečně pohodlný, takže se v nejbližší době chystám tam jít znovu a odnést si ty samé ale v klasické modré....snad je tam ještě budou mít :) 
Černé pevné legíny - zároveň by se mi ale i líbily nějaké pevné, neprůhledné (!), černé legíny nejlépe se zlatými zipy po stranách. Měly by být taky teplé, protože když je chladno,tak džíny studí a proto raději nosím legíny.
Šála - nějakou bohatou, huňatou šálu pro chládná rána, bych si také moc přála. Není nic lepšího než se zachumlat do velké teplé šály, no ne?
Mikina na zip - klasickou obyčejnou mikinu na zip sháním už taky pěkně dlouho, ale už jí konečně mám vyhlídlou! Opět v  F&F, v pátek pro ní jdu a doufám, že jí ještě budou mít :D
Cardigan - svetrů není nikdy dost a pro cardigany to platí dvojnásob, alespoň 2 ke mě do skříně, prosím :D
Kabelka - nejradši bych si koupila vysněnou Rebeccu Minkoff, ale na tu mi momentálně chybí finance, takže ta bude muset ještě chvíli počkat :( Spokojila bych se tedy i s nějakou pěknou černou pevnou kabelkou, nemáte nějaký tip?

A co si plánujete koupit vy? 

pátek 5. září 2014

OBLÍBENCI MĚSÍCE SRPNA

Léto nám uteklo jako voda...dnes se za ním ještě ale na chvilku ohlédneme a podíváme se, které produkty jsem v srpnu používala nejčastěji :) Musim říct, že letošní léto mi přišlo extrémně krátké a takové nijaké, nějak jsem se ani moc nestihla koupat, spoustu letních kousků jsem ani neměla na sobě....jaký pocit máte z letošního léta vy? :)
Aussie Miracle Recharge sprej na objem - tenhle sprej na vlasy používám už docela dlouho, ale ještě jsem vám ho tady na blogu neukazovala. Stříkám si ho vlhkých vlasů vždy po umytí a pak vlasy vyfoukám. Pokud vyhledáváte právě přípravky na objem, tak bych vám ho doporučit určitě mohla, řekla bych že funguje dobře ;) Pochválit musím i vůni, přípravky Aussie jsou prostě nejvoňavější!
Labello Lip Butter - balzám na rty dovezený z Německa, k nám se tyhle balzámky ještě nedostaly. Používám ho jen na doma, mám ho položený na stole a kdykoliv mám chuť, tak si rty máznu. Není to žádná hitparáda co se týče nějaké nápravy rtů (Carmex!), ale jako takový ten běžný balzámek na promaštění rtů funguje dobře a navíc opravdu nádherně voní ;) 
Maybelline Matte Maker pudr - prodává se tento pudr i u nás? Já ho kupovala v německém DMku ale popravdě si vůbec nejsem jistá, jestli je dostupný i u nás. Myslím, že jsem viděla nějakou novinku Affinit Matt nebo tak nějak, tak možná že je to to samé, jen v jiném obalu :D Každopádně s pudrem jsem spokojená, až na drobné prášení je výborný, matuje skvěle ;) 
Alverde sprej na vlasy - tento sprej, to je vám strašně šikovná věcička :D Všechny to známe, když přijdeme z diskotéky/baru/hospody tak nám vlasy zrovna dvakrát nevoní....a jestli zrovna nemáte čas si mýt vlasy, přichází čas právě pro tento sprej, který z vlasů vytáhne veškerý smrad. On samotný sprej taky dost smrdí, taková ošklivá květinová vůně, z vlasů ale po chvíli není vůbec cítit, prostě jen vytáhne z vlasů smrad. Doporučuju vyzkoušet, taková věc se občas dost hodí :) 
Toni&Guy šampon pro poškozené vlasy - s tímto šamponem jsem hodně spokojená. Občas si ani nemusím dávat balzám nebo masku, stačí jen tento šampon a vlasy jsou krásně rozčesat. Navíc jsou i nadýchané, mají objem a nejsou vysušené. Mám z této řady i balzám ale ten začnu používat až tak cca za 2 týdny :)
Tip na film nesmí chybět. Byla jsem v kině na filmu Lucy o kterém jste myslím museli alespoň něco slyšet. Doporučuju všema deseti! První polovina vynikající, druhá už trochu přepálená ale za mě opravdu hodně dobrej film. Jedná se o jeden z těch filmů, o kterým musíte po zhlédnutí ještě nějakou dobu přemýšlet. Prostě vás nepustí, stejně jako třeba Requiem za sen. 



Nemůžu si odpustit dva fórky na adresu Pretty Little Liars :D já už fakt nevím, už se tomu seriálu musím smát i když ho mám tak strašně moc ráda :D Vlastně už ani nevím jestli se na to koukám kvůli příběhu nebo kvůli holkám a jejich hezkejm hadříkům :D Navíc kdo jste viděli poslední díl před pauzou (další díl až v prosinci, na co mam teď jako sakra koukat?), tak ten díl mě pěkně naštval, nechat umřít jednu z nej postav, jak si to jako představujou?

Mějte krásný páteční večer!






pondělí 1. září 2014

MOJE KOSMETICKÉ NOVINKY

Že značka Alverde přišla s novou limitkou mini máslíček na tělo, jste už asi zaregistrovali. Já vám radím, utíkejte pro ně dokud je ještě mají! Loni v zimě jsem tu vánoční limitku nějak prošvihla, tyhle jsem si už ale ujít nenechala a dobře jsem udělala. Každé máslíčko má 50 ml a v balení najdete tyto vůně: ibišek a bambucké máslo, granátové jablko a kakaové máslo a aloe vera s mangem
Když jsem viděla na internetu jaké vůně jsou v limitce k dostání, říkala jsem si, že to asi nebude nic pro mě, přeci jenom ty vůně zní tak nějak "nic moc". Ale spletla jsem se, jediné které mi až tak moc nic neříká je ibišek s bambuckým máslem. Nejvíc mi samozřejmě voní mango a aloe vera, to je nádherná svěží vůně, pro milovnici manga jako jsem já je jako dělaná :) No a granátové jablko a kakaové máslo? To je moc hezká, sladká, docela zvláštní vůně. Jinak v tomhle případě je název tělové máslo docela zavádějící, konzistenčně jsou to spíš tělová mléka nebo krémy, tuhé máslo nečekejte. Cena byla 99 kč.
Jak už jste možná někdo viděl na Instagramu, konečně jsem si pořídila vysněnou vůni Glam Jasmine od Michaela Korse. Moc jsem si jí přála a přítel byl tak moc hodnej, nemohl se dívat na to jak nad ní slintám a pořídil mi jí :) Tahle vůně je pro mě naprosto dokonalá, svěží, jako dělaná na jaro a léto. Jediné mínus vidím v tom (docela podstatné mínus vzhledem k ceně), že vydrží na těle poměrně krátce, celý den nezvládne. 30 ml stálo bez slevy zhruba 1500, já měla nějakou slevu do Sephory takže jsem jí měla za 1200 kč :)
K testování mi také dorazila zásoba antiperspirantů od Dove, takže se můžete těšit na recenze :)
A z čeho mám poslední dny tu největší radost? Ze Cindy-Lou Manizeru od the Balm. Prosím pěkně můj druhý rozjasňovač, ale první pořádný. Už jsem si ho stihla za tu krátkou dobu co ho mám pořádně oblíbit, je prostě dokonalej! Moc ráda ho používám i místo stínů, vypadá to moc hezky. Určitě na něj bude taky brzy recenze, kde vám ho ukážu pořádně ;) Koupila jsem ho na parfums.cz, kde teďka nově nabízejí značku the Balm, tak to omrkněte! Cena 500 kč.
Sháněla jsem nějaký pěkný nude lak a tenhle od Loreal se mi moc líbil. Moc mi ale nevyhovuje, povím vám o něm víc v lakovacím článku, který chystám. No a na odlakovač od Dermacolu jsem četla samou chválu, takže jsem ho na parfums přihodila do košíku. Nemyslela jsem si, že mě může odlakovač na nehty takhle příjemně překvapit. Nejenom, že odlakovává fakt ultrarychle, ale obsahuje i mandlový olej, který vůbec nevysušuje a dokonce zanechává okolí nehtů pěkně promaštěné ;) Pro moji extra suchou kůžičku je to opravdu balzám. Určitě vyzkoušejte ;) Cena laku cca 70 kč a odlakovač byl za 59 kč.
A na závěr jeden tip. I letos se totiž budou konat dny Marianne, ve kterých můžeme s kuponky nakupovat ve slevách! Musím říct, že loni jsem vynechala ale letos jsem si pro časopis musela zajít. Myslím, že výběr obchodů a slevy jsou moc hezký a já už se těším na příští týden, potřebuju spoustu podzimních věcí, asi jako každá z nás :) Jinak koho by zajímalo, které obchody a s jakými slevami se do akce zapojily, může mrknout SEM.

Chystáte se letos na dny Marianne? :)