pátek 30. května 2014

TROCHU TĚCH NĚMECKÝCH NÁKUPŮ....

Jelikož jsem byla minulý týden v Německu a něco málo si tam nakoupila, je tu další new in článek! Celkově mi přijde, že fotím jen fotky na new in....což znamená jediné, přestat tolik nakupovat :D Každopádně tentokrát toho moc není, ale konečně jsem si koupila věc, kterou jsem si přála už hrozně dlouho!
Tak jednak jsem si koupila make-up box na tvář od Essence, který se u nás bohužel sehnat nedá, je vytvořený exkluzivně pro síť drogeríí Müller. Nevěděla jsem jaký boxík si mám vzít, měli tam ještě nádherný nude set očních stínů, ten si asi vezmu až tam pojedu příště. Co mě úplně dostalo je design, Essence se nenápadně inspirovalo u Benefitu a mě se to moc líbí, papírová krabička se zavíráním na magnet je opravdu krásná a vychytaná. Pokud se octnete v Německu, doporučuji omrknout :) Set obsahuje dvě tvářenky, jednu matnou a druhou třpytivou, pak bronzer a rozjasňovač. Cena byla myslím kolem 7 Eur. 
Další věcí je Lip Butter od Labella (nikoliv od Nivei jak ho všichni známe, ale mělo by to být to samé, Labello totiž spadá pod značku Nivea, pokud se nepletu). Tuhle věc jsem měla ve svém kosmetickém wishlistu a konečně jsem se jí dočkala. Vybrala jsem si příchuť Vanilla & Macadamia, která je naprosto božská. Lépe jsem si opravdu nemohla vybrat, nádherná vůně....nejradši bych ten balzám snědla :D
Výhodou německého DMka je to, že se tam dají sehnat Essie laky, takže jsem si hned jeden vzala :) Krásný bílý, který ale na nehtech není úplně bílý, spíš takový mléčný je odstín "Marshmallow". Další dva laky jsou od značky P2, což je značka, která nabízí senzační a levné produkty, takže je velká škoda, že se u nás nedá sehnat. Za sebe můžu říct, že mají hlavně bezvadné laky a rtěnky. Plánuji o této značce článek, kde vám ukážu vše, co od nich mám :) Fialkový lak je odstín "Pretty little thing" a královsky modrý "All about blue".
Když už jsem tam byla, vzala jsem i novou vůni sprcháče od Dove, protože byl opravdu za pár šupů. Nechat jsem tam nemohla ale tělové mléko do sprchy od Nivei, protože tohle mléko je o hodně lepší než Balea a hlavně je také levnější než u nás.
Následovat budou už jen tři kousky oblečení, pruhované šaty z basic kolekce H&M se mi líbily hned na první pohled, jsou sice obyčejné ale mají dobrý střih a na letní večery budou skvelé :)
To co vidíte na obrázku je maxi sukně i když to nejde moc poznat, přiznávám :D Ale vyfotit jí bylo fakt za trest, vážně :D Je také z H&M a je opravdu slušivá, už se těším až jí vytáhnu :) Moje první maxi sukně!
Z těhle šatů mám neskutečnou radost a to jsem je čapla jen tak v rychlosti, bez zkoušení :D Ale sedí mi jako ulité ;) Navíc se mi letos strašně líbí sedmikrásky na oblečení, náhrdelnících, prostě na všem...dokonce jsem si je koupila i v květináči a mám je na stole v kuchyni :)

Co jste si naposledy pořídili vy? :)

úterý 27. května 2014

ÚTERNÍ ODDECHOVKA ANEB TAG CELÝ JEN O JÍDLE!

Dnešní článek bude jako dělaný pro všechny milovníky jídla, jedná se o tag, který myslím vymyslela Péťa Lovely hair, tak snad nebude vadit když si ho vypůjčím, protože mi přijde zajímavý a je to zase něco jiného než jen samá kosmetika :) Samozřejmě platí, že pokud jste tag dělaly nebo se ho chystáte sepsat, hoďte mi odkazy do komentářů, ráda si počtu :)

1. Máš raději snídani, oběd nebo večeři?
Ten kdo čte můj blog pravidelně asi ví, že jednoznačně snídaně :) Snídaně je základ dne a když se nenasnídám tak nejenom že jsem mrzutá ale ještě se mi nějak rozhodí metabolismus a já bych pak celý den něco užírala :D
2. Kolikrát denně jíš?
Většinou pětkrát. Snídaně, svačina, oběd, svačina a večeře.

3. Nejoblíbenější jídlo?
No, oblíbených jídel mám hodně ale nejvíc miluju bramborový salát s řízkem a taky klasické boloňské špagety, mňam! 
4. Nejméně oblíbené jídlo?
Celkově nemám ráda docela dost věcí, třeba kuře moc nemusim, nejím pomeranče, olivy, většinu ryb (sním jen lososa, makrelu a tuňáka)...a taky nesnáším vařené brambory. 

5. Bylo ti po nějakém jídle někdy špatně?
Určitě, naposledy třeba po pizze, kterou jsme si objednali domů :(

6. Nejoblíbenější sladkost?
Já mám celkově sladký ráda takže asi všechno :D Hrozně ráda si dám kafíčko a k tomu něco sladkýho, třeba nějakou buchtu od maminky, to já ráda :D

7. Oblíbená příchuť zmrzliny?
To je zase těžký...ale asi pistáciová ♥ 

8. Maso - nejoblíbenější způsob přípravy? 
Klasika řízek nebo grilovaný masíčko.

9. Nejoblíbenější teplý nápoj?
Jednoznačně kafe! Já jsem milovnice kávy a mohla bych jí pít pořád....ale musí být s mlékem a bez cukru.

10. Nejoblíbenější ovoce a zelenina?
Ovoce miluju a jim ho docela dost, nejradší mám banány, meloun, třešně, jahody, maliny a borůvky. Zeleninu nejím tak často ale ráda mám hlavně papriky a cuketu.
11. Držíš dietu?
Ne, ne, ne! Jako menší jsem takový blbý nápady občas měla, ale už jsem z toho naštěstí vyrostla.

12. Máš nějaký zvláštní jídelní zvyk?
Myslím, že momentálně ani ne, ale dřív jsem si to nejlepší sousto nechávala až nakonec....teďka ho sežeru hned jako první :D 

13. Jíte doma společně?
Když jsem ještě bydlela s rodiči tak jsem spolu nejedli ale teď s přítelem to docela dodržujeme, hlavně co se týče obědů :)

14. Nejoblíbenější jídlo od mamky nebo babičky?
Mamina umí výborný omáčky a babička zase uměla výborný polívky, na ty hodně ráda vzpomínam ♥

15. Nejoblíbenější mezinárodní kuchyně?
Asi asijská a italská, klasika.

16. Co bys nikdy neochutnal?
Zkusit se má přece všechno :D

17. Nejexotičtější věc, kterou si kdy ochutnal?
Asi právě vytaženou langustu na Kubě a jelikož já tahle mořský potvory nejim tak mi to nečekaně moc nechutnalo :D

18. Máš ráda českou kuchyni? Co nejvíce?
Miluju jí! Najradši mám asi omáčky, takže rajská, koprovka a tak. Akorát guláš a svíčková nic moc.
19. Vaříš často a rád? Co je tvůj "majstrštyk"?
Vařím každý víkend a baví mě to jak kdy. Někdy jdu do tý kuchyně ráda ale někdy vyloženě z donucení. A co je můj "majstrštyk"? Když opomenu jak je to divný slovo....no, tak asi možná ty omáčky po mámě, ty mi docela jdou....ale samochvála smrdí :D

20. Kdybys po zbytek života mohl jíst jen jednu věc, co by to bylo?
No, omrzelo by se mi časem asi všechno ale špagety na všechny způsoby bych vydržela jíst asi nejdýl :D


neděle 25. května 2014

SPOTŘEBOVÁNO III.

Hezkou neděli!
Jelikož mi poslední dobou došlo docela hodně produktů (taky vám vždycky dojde všechno najednou? :D), tak jsem si pro vás připravila další díl z edice Spotřebováno :D Brzy bude další, s dalšími produkty už jsem na dně.

Loreal professionnel Absolut Repair šampon + maska - tento šampon pro suché poškozené vlasy se mi společně s maskou zalíbil opravdu hodně. Psala jsem na oba dva produkty recenzi, tak kdybyste si chtěly počíst, najdete ji ZDE. Pokud máte vlasy poškozené a vysušené od barvení, fénování/od čehokoliv, zkuste tuhle řadu, je fakt výborná ;)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Radox vitamínový sprchový gel - tento sprcháč krásně svěže, ovocně voní a mám ho už poněkolikáté, což svědčí o tom, že ho mám vážně moc ráda :)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Palmolive Thermal Spa sprchový gel - jeden z mých nejoblíbenějších sprchových gelů vůbec. Kupuju si ho už několik let a ráda se k němu vracím. Mám ho ráda především na léto, mám ho spojený hlavně s dovolenou protože jsem si ho vždy brala sebou :D Obsahuje takové masážní částečky a sprchování s ním je opravdu velmi příjemný zážitek :) Doporučuji!
Koupila bych si tento produkt znovu? ANO!

Rimmel Match Perfection makeup - výborný makeup, který bude vyhovovat spíše sušší pleti ale i na mou smíšenou byl v zimě naprosto ideální. Teď už bych ho stejně používat nemohla, protože bych se příšerně leskla ale příští zimu po něm možná zase sáhnu :)
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ ANO

Lee Stafford suchý šampon pro brunetky - můj svatý grál o kterém jsem tady už psala několikrát a naprosto ho zbožňuju....akorát má jednu vadu, strašně rychle ubývá a jelikož není moc levný, tak asi zase sáďhnu po nějaké levnější variantě a vyzkouším suchý šampon Batiste na který také slyším jen samou chválu :)
Koupila bych si tento produkt znovu? URČITĚ

Rexona antiperspirant - tomuto spreji nemám co bych vytkla, vyhovoval mi ale to mě vyhovují skoro všechny, s pocením nemám problémy :) Mnohem radši mám ale Rexonu Maximum Protection, po kterém mám opravdu suché podpaží celý den, takže tenhle byl tak trochu na druhé koleji...ale špatný určitě nebyl :)
Koupila bych si tento produkt znovu? MOŽNÁ ANO

Balea tělové mléko do sprchy - pro mě je tohle mléko děs a hrůza, nejenom, že nefungovalo ale ještě jsem po něm měla neuvěřitelně suchou pokožku. Pokud by vás zajímala tentokrát né moc pozitivní recenze, mrkněte SEM
Koupila bych si tento produkt znovu? NIKDY VÍC!


středa 21. května 2014

LIMITOVANÁ EDICE NUDE RTĚNEK OD LOREAL

Protože tahle skvělá limitka nude rtěnek Loreal se na našich drogérkových pultech moc dlouho neohřeje, ukážu vám jeden krásný odstín dnes, abyste si kdyžtak stihly nějakou pěknou pořídit! Rovnou říkám, že podle mě za to tyhle rtěnky stojí i když by mohly být levnější....ale k tomu se dostanu :)
U nás v drogeriích by mělo být dostupných 5 odstínů: Doutzen´s nude, Eva´s nude, J Lo´s nude, Julianne´s nude, Freida´s nude.
Na oficiálních fotografiích je ale odstínů 6 nebo 7, což znamená, že se k nám zase nějaké nedostaly :D O víkendu jedu do Německa tak to omrknu a dám vám vědět jak to tam vypadá, chtěla bych si kdyžtak ještě nějaký ten odstín pořídit :)
Co vás musí zaujmout na první pohled je určitě nádherný, matný, černý obal rtěnky na kterém je zlatý podpis herečky, po které se rtěnka jmenuje. Vypadá to opravdu nádherně a já bych na první pohled vůbec neřekla, že se jedná o drogerkové rtěnky. Co se týče samotné rtěnky....nečekejte velkou pigmentaci. Konkrétně můj odstín Doutzen´s nude (láska na první pohled) je pigmentovaný poměrně slabě, nečekejte barvu jako má rtěnka v tyčince. Rtěnky jsou hydratační, příjemně krémové....pro mě ideální na léto kdy si nechci rty zatěžovat těžkou rtěnkou. Co se mi strašně líbí je lesk rtěnek, konkrétně ta moje hází takové pěkné odlesky, na rtech vypadá moc hezky přirozeně ale zároveň je i zajímavá ;)
Jak už jsem psala výše, jedinou vadu vidím v ceně. Doporučená cena je 299 kč, což mě osobně přijde dost. Naštěstí na ní měli u Rosmanna akci, takže mě vyšla o stovku méně, což už byla cena přijatelnější :) Rtěnky vám určitě doporučuji ale pokud hledáte něco s dlouhou výdrží a silnou pigmentací, nebude to nic pro vás, výdrž je spíše slabší. Co mě ale zaujalo hodně, je vůně rtěnky, strašně mi něco připomíná a já za boha nemůžu přijít na to co :D Ale každopádně je mi ta vůně příjemná :)
Zde jsem se vám pokusila zachytit tu krásnou barvičku :) Moc to nešlo ale snad aspoň trošku vidíte jak odstín vypadá...krásná jemňounká růžová. Bohužel nemám fotku na rtech, mám rýmu a popraskané rty, takže rty případně dodám později :)

Co na tuhle kolekci říkáte? :)

neděle 18. května 2014

POVÍDÁNÍ NA TÉMA CVIČENÍ

Dnešní článek asi nebude úplně pro každého, ale jelikož je díky počasí pěkná tma, tak vám bohužel nemůžu nafotit nějakou kosmetiku :( O článku na cvičící téma přemýšlím už dlouho, takže dneska je pravý čas na to ho zrealizovat. Řeknu vám jak cvičím, co cvičím, kam chodím cvičit, co mě baví a co ne....možným pokračováním by mohlo být třeba "jak se stravuji", ale uvidím, nevím, jestli by to vůbec někoho zajímalo, že :D
Nejprve bych ráda řekla, že jsem nikdy nebyla sportovní typ, tělocviky ve škole jsem považovala za nutné zlo a dlouhou dobu pro mě bylo nepředstavitelné zvednout zadek a jít něco dělat, lenost vždycky zvítězila. Když už jsem se dokopala k tomu jít si zacvičit, chodila jsem dost nepravidelně a to prostě nemá žádný účinek ani smysl. Mohu vám ale říct, že je to jen o tom najít si sport, který vás bude bavit. Jakmile vás totiž, to co děláte, bude bavit, máte vyhráno. Já jsem nějakou dobu chodila na aerobic, i jsem doma cvičila Olgu Šípkovou, to mě ale fakt nebavilo a cvičila jsem to docela s odporem. Pak ale přišel velký hit což byla zumba, která mě opravdu dostala a já jsem na ní začla dobrovolně chodit několikrát týdně, zhubla pár kilo a každou lekci si vyloženě užívala. Momentálně jsem na ní už dlouho nebyla, ale plánuji zase začít chodít, mám totiž ještě pernamentku na které pár lekcí zbývá :) Čemu jsem ale totálně propadla a co momentálně cvičím několikrát týdně je HEAT program. Pokud neznáte, čtěte dál!
KTERÁ CVIČENÍ MĚ BAVÍ?
HEAT PROGRAM - jedná se o chození na pásu do kopce, kde vám ale nejede pás pod nohama sám jako třeba ve fitku, musíte ho rozhýbávat vlastníma nohama, vlastní silou. Většinu lekce se chodí jen v mírném sklonu, ale když jdete na velký kopec, tak si s pásem vyjedete nahoru a to je pak tedy pořádná zabíračka. Musim říct, že i když to tak vůbec nezní a nevypadá, je to pořádná makačka a už po pár písničkách z vás leje jako z konve. Snažím se na něj chodit alespoň třikrát týdně a nejradši mám lekce, kde se kombinuje posilování břicha a problémových partií právě s heat programem :) Cena jedné lekce se pohybuje okolo 80-120 kč.


JÓGA - jógu asi netřeba dlouze představovat, zná jí určitě každý. Existuje mnoho druhů jógy, já chodím na power jógu nebo na jógalates, což je spojení jógy a prvků pilatesu. Bohužel na ní poslední dobou nechodím moc pravidelně, což mě mrzí a hodlám to napravit, protože v dobách, kdy jsem na ní chodila dvakrát týdně, jsem byla hodně zpevněná a také jsem se naučila správně dýchat, což je důležité při každém cvičení ale pro jógu to platí dvojnásob.
ZUMBA - jak už jsem psala výše, zumba byla před pár lety obrovskej hit, který zasáhl i mě a já jí naprosto propadla. Nejvíc mě na ní bavila asi ta skvělá muzika, která přímo vybízela k tomu skákat, tancovat a pořádně se vyblbnout :) Někde jsem četla, že zumba není moc účinná co se týče hubnutí. S tím já ale nesouhlasím, díky ní jsem se zbavila asi 5 kilo ani jsem nemrkla.

KTERÁ CVIČENÍ MĚ VŮBEC NEBEROU?
CVIČENÍ VE FITKU- to mě tedy absolutně vůbec nebaví. Ty stroje, činky a celkově to prostředí mě hrozně odpuzuje :D Nee, fitko není pro mě, když už posilovat, tak buď doma (což mě tedy taky moc nebere ale překonávám se, čti dál :D), nebo jako součást nějakého rychlejšího cvičení.
JUMPING - neboli skákání na trampolínách. Na tomto cvičení jsem byla párkrát a taky mě to nijak extra neoslovilo....asi to bude tím že se mi z toho skákání docela motala hlava :( Ale makačka to byla, to příznávám.
DOMÁCÍ CVIČENÍ - teď mám na mysli videa typu Jillian nebo cvičení podle youtube a tak. Jak já to nenávidím :D....nenávidím, ale cvičím, protože mi nic jiného nezbývá :D V ty dny kdy prostě třeba nemám čas jít na lekci heatu, tak si nějaké to domácí posilování dávám protože pro sebe chci udělat aspoň něco málo. Jde o to, že né že by mě to samotné cvičení nebavilo, mě nejde se k tomu dokopat. Když už mám zaplacenou lekci ve studiu, tak tam prostě jdu, to je jasný (přeci nenechám propadnout 80 korun!), ale dokopat se k něčemu doma, v naše mini obýváčku, co chce hromadu a hromadu přemlouvání se.

JAKÉ CVIČENÍ BYCH RÁDA VYZKOUŠELA?
POLE DANCE- momentálně velkej hit, kterej se mi neskutečně zamlouvá. Vypadá tak strašně ladně, krásně a žensky, že bych ho taky ráda vyzkoušela. Musím ještě dohledat, kde se v Plzni dá cvičit ale docela o něm uvažuji. Děsím se akorát toho, že na tu tyč vůbec nevyšplhám a budu za blbce :D

BĚH - běhat venku jsem už samozřejmě zkoušela, baví mě to, líbí se mi to....jde o to, že vůbec nic neuběhnu. Ve škole jsem byla z běhu vždy uvolněná, protože mám astma a zadýchávám se. Vím, že kdybych začala běhat pravidelně určitě by se moje výdrž a všechno zlepšilo, jde jen o to se do toho už po několikáté pustit. Zatím jsem to totiž vždycky vzdala.

Jestli na můj blog chodí i někdo z Plzně, tak pro vás bych tu měla tip na skvělé fitness centrum GOLDEN BODY, kam chodím strašně ráda. Součastí je i fitko jako takové, cvíčí se tam i hromadná cvičení, součástí je i wellness, solárko a kavárna, prostě na co si vzpomenete. Studio je nové a moderní, často mívají různé slevové akce nebo třeba heat maratony, na který jdu zrovna příští neděli ;)

Ode mě pro dnešek vše, snad vás dnešní článek bavil, i když byl z trochu jiného soudku :) Zajímá mě ale jak cvičíte vy? Co vás baví a co naopak vůbec? :)

pátek 16. května 2014

RECENZE: TEKUTÉ OČNÍ LINKY DERMACOL

Krásné ráno!
Co se týče recenzí, tak to tady trochu flákám :D ale dneska se to pokusím napravit, protože vám ukážu produkt, který jsem si v poslední době strašně moc oblíbila....dokonce tak moc, že po něm sahám skoro každý den :) Tím produktem jsou tekuté linky Dermacol Ultra Black. Tyhle linky jsou pro mě takový znovuobjev, protože už je mám doma docela dlouho ale až teď jsem se je naučila správně používat a zamilovala jsem si je.
Tekutých linek jsem se vždycky dost bála, přeci jenom, mnohem jednodušeji se zachází s gelovými linkami v kalíšku a zkoseným štětečkem. Jenže takovými linkami já nikdy nenakreslím úplně tenoučkou linku. Pak jsou linky ve fixu, které jsou taky fajn a používám je moc ráda. Ale s těmito linkami od Dermacolu se zachází bezvadně a jednoduše a krásnou linku zvládnu nakreslit i já. Co se týká linek jako takových, povím vám to, co se dočtete všude....je to o cviku. Když budete dennodenně trénovat, za nějakou dobu vám to půjde pěkně od ruky :) I mě trvalo pěkně dlouho než jsem zvládla nakreslit linku přesně podle svých představ a když už se mi to povedlo, tak mi to trvalo tak 20 minut :D Momentálně už je zvládám tak za 3 minuty a jsem na sebe náležitě pyšná :D
Teď už konkrétně k těmto linkám. Linku vykreslujete hrotem, nikoliv štětečkem (obdivuju všechny co nakreslí pěknou linku takovým tím úzkým štětečkem, já to nezvládám), takže se vám nic neprohýbá a jde to opravdu lehce. Barva je opravdu černočerná a schne do lesku. Výborná na těchto linkách je především výdrž, protože přesně jak je ráno nakreslím, tak přesně v takovém stavu je najdu i večer. Linka se absolutně vůbec nemaže, protože zaschne a drží a ani se nehne. Jestli vás zajímá jak je to s voděodolností, tak déšť, slzy nebo trochu vody vydrží ale potápět bych se s nimi nešla, to bych raději neriskovala. Pod vodou se při otěru začaly trochu rozpouštět.
Co je na těhle linkách trochu zvláštní je to, že se nemažou za všech okolností, tudíž ani při odličování. Oni se totiž jakoby oddrolují, což mě osobně nijak nevadí. Dalším plusem je určitě i to, že nevysychají, otevřené je mám už pěkně dlouho a stále jsou jako nové a kreslí se s nimi skvěle.
Balení linek má 2,8 ml a vydrží vám opravdu dlouho. Dají se koupit v každé drogerii ale třeba i na parfums.cz. Cena se pohybuje okolo 150 kč, což je opravdu malá cena na to jak jsou skvělé ;) Takže pokud vám to třeba s jinými tekutými linkami nejde, gelové linky vás už nebaví nebo třeba chcete zkusit zase něco nového, jděte směle do nich!
Já osobně bych ještě ráda našla nějaké matné černočerné linky a je mi tak nějak jedno v jaké budou formě (tekuté, gelové, jakékoliv....), tak kdyby jste o nějakých dobrých věděly, byla bych vám moc vděčná :)

Co vy a tekuté linky? Čím nejraději kreslíte linky a jde vám to, nebo u toho pěkně nadáváte? Pište do komentářů a mějte se krásně!

neděle 11. května 2014

KOSMETICKÝ WISHLIST ANEB PO ČEM MOJE SRDCE PRAHNE!

Na mém pomyslném seznamu kosmetických přání zase přibylo pár věcí, které bych si ráda tak cca do podzimu pořídila, tak se se mnou na ně pojďte mrknout :) V komentářích se mi můžete pochlubit po čem zrovna toužíte vy! 
1. Bronzer Bahama Mama, The Balm - jako první je produkt, po kterém toužím momentálně úplně nejvíc. Je jím nádherný, matný bronzer Bahama Mama od značky The Balm. Tento bronzer si mě získal jednak nádherným papírovým balením, krásným názvem, ale i tím, že je úplně matný a vůbec není dooranžova...tím pádem bude naprosto ideální na konturování :) Momentálně je ale na českém eshopu vyprodaný, tak si musím ještě chvilku počkat :)
2. Opalovací krémy, oleje - v červnu se chystám na dovolenou k moři a proto musím nutně doplnit zásoby různých opalovacích krémů a olejů, tahle položka je naprostá nutnost :)
3. Trojice tvářenek, Sleek - také bych si ráda pořídila nějakou pěknou trojku tvářenek od Sleeku. Kterou barevnou kombinaci zvolím ještě úplně nevím, docela jsem přemýšlela i o krémových tvářenkách, přeci jenom na léto jsou vhodnější protože na tváři vydrží déle než pudrové....
4. Konturovací štětec, Real Techniques - v tomto případě netrvám zrovna na téhle značce, možná sáhnu po mém oblíbeném Hakuru, ještě uvidím. Každopádně doma nemám ani jeden (!) konturovací štětec, takže to musím napravit. Doporučíte mi nějaký? :)
5. Rtěnka, Topshop - po nějaké rtěnce z Topshopu pokukuji už dlouho, ale problém je v tom, že se málokdy dostanu do Prahy a když už tam jsem, tak na ní zapomenu :D Ale tak v létě se tam snad dostanu a tentokrát už se pro ní vydám :)
6. Parfém Glam Jasmine, Michael Kors - láska na první přičichnutí. Nádherná, svěží, lehká vůně naprosto ideální na jaro a léto....prostě jí musím mít. Moje nadšení mi kazí akorát to, že podle recenzí nic nevydrží :(
7. Laky na nehty, Opi - co se týče laků na nehty, v létě mám asi jako většina z vás, ráda zářivé, výrazné barvičky a právě nějaké takové bych si ráda pořídila :)
8. Lip Butter, Nivea - slavné balzámky o Nivei a já je ještě nevyzkoušela :( Příští týden jedu do Německa, tak doufám, že tam nějakou slaďoučkou příchuť objevím.
9. Tělový sprej, Victoria´s secret - tyhle spreje poslední dobou zažívají velký boom a i já bych nějakou vůni ráda vyzkoušela. Jenže vybrat si z té škály vůní je pro mě nepředstavitelné :D Vybírám už asi měsíc a stále se nemůžu rozhodnout jakou....potřebuju něco lehkého, svěžího, né květinového, ani né moc přeslazeného....poradíte mi? :D

čtvrtek 8. května 2014

NEW IN - OBLEČENÍ I KOSMETIKA

Hezký sváteční den!

Dlouho tu nebyl žádný new in, a protože jsem v dubnu "trošku" nakupovala, článek s novými věcmi je tu! Dnes to tedy bude spíše pro milovníky oblečení, nevím proč, ale v dubnu jsem odsunula kosmetiku na druhou kolej a spíš chodila po obchodech s oblečením :) Asi to bude tím počasím, jakmile se udělá hezky, mám tendenci si pořizovat nový věci na sebe, máte to taky tak? :) Ještě jedna věc - omlouvám se za tmavší fotky, chvilku svítí sluníčko, chvilku je zataženo a prší a vyfotit pěknou fotku je opravdu nadlidský výkon....
Horní díl od plavek, F&F - ještě si k němu přikoupím jednoduchý černý spodek v Calzedonii a ideální plavky budou na světě :)
Stal se zázrak protože jsem konečně našla něco pěknýho v sekáči a ještě za krásnou cenu - 50 kč :D Crop top, secondhand, původně Topshop
Pohodlné bílé botičky - F&F
 Klobouk, Pimkie - povinná výbava na letní fesťáky a k moři ♥
Áčková krajkovaná sukně - New Yorker
Ujíždím na krajce! Krajkované šortky - H&M
Hned jak jsem viděla tohle tílko na Mirandě Kerr v reklamě, tak jsem věděla, že prostě musí být moje :D H&M
Meruňkový top z pevného materiálu - Pimkie
Nová, krásná džíska - Pimkie
Obyčejné bílé oversized tričko, H&M - za 70 korun jsem ho tam nechat prostě nemohla!
Poslední kousek oblečení pasuji na nákup měsíce dubna! Sportovní podprsenka - H&M, také za 70 korun ve slevě :)
A ted něco málo z té beauty části - první dvě věci jsem dostala od maminky aby mě beránek nepokakal, kartáčky Curaprox jsou nejlepší kartáčky na světě a Macadamia maska na vlasy...už se těším až na ní přijde řada!
Gumičky na vlasy Invisibobble - do těhle gumiček jsem se zamilovala :) Netahají, neškubají ani nelámou vlasy a ještě vypadají pěkně, doporučuju! Seženete na parfums.cz.
Posledními věcmi, které jsem si pořídila jsou olejový peeling na tělo což je horká novinka od Baley a pak také vitamíny na vlasy a nehty, na které jsem četla samé pozitivní ohlasy. Obojí DM.

pondělí 5. května 2014

DUBNOVÍ OBLÍBENCI

Růžičková tvářenka Milani z limitované edice - tahle tvářenka je tak strašně krásná, že jsem prostě neodolala a musela jsem si jí pořídit. Konkrétně je to studený fuchsiový odstín s názvem 07 Love Potion. Tvářenka je skvělá, vydrží na tvářích celý den a je opravdu hodně pigmentovaná. Kvůli té vysoké pigmentaci to chce mít lehkou ruku při nanášení ale to je asi ten jediný "problém", který s ní mám. Pokud vás zaujala, sehnat se ještě v pohodě dá ;)
Ebelin houbičkový odlakovač - o tomhle mém objevu jsem vám už říkala, je to parádní pomocník pro někoho kdo nesnáší odlakovávání tak jako já. Zvládne bez problému i pískáče od GS, akorát třpytkové laky odlakovávám normálně, v houbičce pak totiž zůstávají kousky třpytek a to není nic moc...Ještě bych vás taky měla upozornit, že dost vysušuje okolí nehtu, ale který odlakovač to nedělá, že? :)
Lak na nehty Catrice v odstínu 06 Call Me Princess - o tomto laku jsem se více rozpovídala v TOMTO článku, tak jestli vás zajímá jak vypadá na nehtech a co na něj říkám, přečtěte si můj článek ;)
Štětec na tvářenku od Madame Lambre - tento štětec jsem dostala k otestování a pečlivě ho zkouším, abych vám pak mohla podat co nejobjektivnější recenzi. Odhaduji, že příští měsíc by mohla být ;) Zatím mi připadá dost fajn :)
Tekuté linky Dermacol - znovu jsem objevila tyhle linky a znovu jsem zjistila jak jsou bezvadný. Krásnou linku s nimi nakreslím i já a to už je co říct :D Brzy na ně bude podrobnější recenze protože tyhle linky prostě potřebujete!
Co se týče doplňků, tak jsem nejvíc nosila tyhle kytičkové náušničky z Tally Weijl, které jsem vám ale už ukazovala ;) na jaro a léto jsou úplně ideální!
V dnešních oblíbencích vám nedám tip na super film, protože jsem v dubnu tak nějak neviděla takovej, kterej by stál za to, ale místo toho vám ukážu kousek oblečení, který jsem v dubnu nosila nejčastěji! Mým velkým oblíbencem bylo hlavně tohle sáčko s koženými rukávy z Pimkie, které jsem si koupila už v povánočních slevách ale pořádně ho nosím až teď ;) Jaký je momentálně váš nejoblíbenější kousek oblečení? :)