čtvrtek 27. února 2014

VÝLET DO VÍDNĚ

O víkendu jsem vůbec poprvé v životě byla v Rakousku (když nepočítám jenom projíždění). Udělali jsme si totiž s přítelem takovej menší výlet do Vídně. Mě samozřejmě nejvíc zajímaly nákupy a hlavně Primark, takže jsem se na cestu těšila už asi 2 měsíce dopředu :D O Primarku, o tom co jsem si koupila a o tom jak se mi líbil/nelíbil si povíme v příštím článku :)
Celkově musim říct, že když jsme Vídní projížděli tak se mi vlastně moc nelíbila...taková šedivá, všude samej jeřáb, nic moc....ale jakmile jsme zaparkovali a šli se podívat do centra, tak to už bylo jiný kafe. Jedna historická budova vedle druhý, ještě ke všemu jsme vychytali opravdu nádherný jarní počasí takže to byla paráda. Určitě se tam chci ještě někdy podívat, ale na delší dobu abych si stihla všechno prohlídnout a hlavně se podívat do Prateru, to je můj sen :)
U Rathausu byla navíc velká ledová plocha s různými uličkami, kde lidi bruslili, všude plno stánků s jídlem, pitím, samýma dobrotama, no prostě jsem se tam pěkně nadlábli :D Taky když jste někde na výletě, tak jde vaše zdravý stravování stranou? Já si vždycky hrozně dopřávám, jsem hrozná :D
No každopádně mě Vídeň docela dostala (dostaly mě i Mozartovy koule, myslela jsem že budou hnusný, což jsem se teda šeredně spletla). Kdo třeba plánujete cestu, mrkněte na konec článku, je tam tip na super a hlavně né zas tak drahé ubytování ve Vídni :)
A teď už ten tip na ubytování. My jsme si na booking.com zarezervovali hotel Europahaus Wien a byla to musim říct opravdu skvělá volba. Pokoj byl krásný, čistý, útulný a v ceně byla i snídaně, kde jsme se opět pěkně nadlábli :D Hotel je v krásném parku a je i nedaleko metra, takže se v pohodě dostanete do centra. Cena za jednu noc pro dvě osoby i se snídaní byla 48 euro, což je myslím na Rakousko docela pěkná cena :)

Návštívili jste někdy Vídeň? Pokud ano, jak se vám tam líbilo? :)

pondělí 24. února 2014

MILANI JUMBO TUŽKY NA OČI 2v1 - LIMITOVANÁ EDICE

Hezký den,

o víkendu zde nepřibyl žádný článek, za což se velice omlouvám, ale užívala jsem si krásného jarního počasí ve Vídni, které bych ráda věnovala jeden z příštích článků :) Dneska se ale společně podíváme na "zoubek" tužkám na oči od Milani, které lze použít jak obyčejnou tužku na oči, ale i jako oční stíny. Jedná se o limitovanou edici ale koukala jsem, že na eshopu Milani jich mají ještě docela dost v hodně odstínech, tak pokud se vám zalíbily, určitě neváhejte!
Tyto tužky jsou voděodolné a dlouhodržící, což opravdu mohu potvrdit. Hrozně moc se mi na nich líbí především to, že tužku nanesete, můžete jí rozmazat jak chcete (třebas udělat kouřovky), necháte jí chviličku zaschnout a pak už s ní nic nehne. Já tyhle tužky používám hlavně v ty dny, kdy vím, že budu celý den někde lítat, takže potřebuju aby mi líčení vydrželo.
Co se týče ořezávání, tak toho se bát taky nemusíte. Stačí si pořídit nějaké jumbo ořezávátko (já mám od Essence). Jde to opravdu hladce, někdy dám i tužky na chvilku do mrazáku a pak to jde opravdu suprově i přes to, že tuha je dost měkká. Díky té měkkosti se ale tužkou opravdu perfektně kreslí, žádné drhnutí oka se nekoná. A pigmentace? Ta je bombová, stačí jednou přejet a máte přesně tu barvu jako je v tužce. Paráda.
A teď už jednotlivým barvám, které jsem si pořídila. Fialovou 17 Plum Amour, jsem si pořídila jako poslední, ale zálusk jsem na ní měla už opravdu dlouho. Většinou si s ní dělám silnou linku na horním víčku, pak už stačí jen řasenka a je hotovo. Škoda, že fotka barvu trochu zkreslila, ve skutečnosti je ještě krásnější. 
09 Café Au Lait, je taková středně hnědá, která má trošku jinou konzistenci než ostatní dvě, což je asi i trochu patrné z fotky. O trochu víc se maže ale není co nic hroznýho, tenhle odstín stejnak moc ráda používám přes celé víčko a trochu ho rozblendím, je to rychlovka a vypadá to dobře.
Poslední je vůbec můj nejpoužívanější odstín 10 Almond Cream, který je naprosto ideální na waterline, kde drží jako přibitý a navíc nádherně otevře oko. Použít lze ale také jako podklad pro nějaké výrazné stíny, lépe tak vyniknou.
Tady alespoň malá ukázka jak vypadá Plum Amour na oku :) Cena těchto tužek se pohybuje okolo 115 kč za kus.

Líbí se vám tyto jumbo tužky? Vlastníte některou?

pátek 21. února 2014

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA JAM STUDIO

Radost si dělat musíme, to je jasné. Novou kosmetickou taštičku už jsem si přála dlouho a konečně jsem si jí pořídila. Nakonec jsem zvolila taštičku korejské značky Jam Studio, která mi přijde jak kvalitně zpracovaná tak i strašně moc roztomilá :) Nejtěžší asi bylo zvolit barvu...rozhodovala jsem se mezi fialovou a černou. Nakonec jsem se rozhodla pro fialovou protože černé už bylo dost a chtěla jsem si pořídit taky něco v jiné barvě než v černé. Černá se sice hodí ke všemu ale já jsem se svou fialovou nakonec opravdu spokojená, je to krásná barva ;)
Musím říct, že taštička je opravdu pevná, vypadá kvalitně. I zip je hodně pevný, myslím, že by se jen tak rozbít neměl. Co je obzvlášť super, je to, že je taštička omyvatelná jak zvenku, tak zevnitř. To hodně oceňuju, protože většinou jsem svoje taštičky musela vyhazovat právě z toho důvodu, že byly zevnitř špinavé od makeupu, rtěnek atd. :)
Co by vás tak ještě mohlo zajímat...tato značka se dá sehnat na eBay nebo třeba na eshopu Plum Foolery, kde jsem svou taštičku objednala i já. Co jsem se tak koukala na ceny tak myslím, že se to i víc vyplatí objednávat od Plum, ceny na eBay jsou buď na stejné (zase ale čekáte měsíc než vám to dorazí domů), nebo na vyšší úrovni. 
Značka Jam Studio ale nabízí třeba i peněženky, diáře, obaly na pas ale i pouzdro na tužky do školy, na to se popravdě chystám i já :) Abych nezapomněla, taštička mě stála 282 kč.

Jakou kosmetickou taštičku máte vy?


středa 19. února 2014

RECENZE: BED HEAD TIGI OBJEMOVÝ ŠAMPON NA VLASY

Dnes je na programu blogu recenze na šampon, který mě opravdu moc mile překvapil. Jeho celý název je Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume a jak už název napovídá, jedná se o šampon, který má dodávat vlasům objem. Jak tedy u mě a mých neposedných vlasů obstál? Jelikož ho mám už na dně, možná tak na dvě až tři použití, myslím, že vám toho o něm můžu říct docela dost :)

Nejprve musím říct, že pokud máte problém s plihnoucími vlasy bez objemu, bude pro vás tento šampon to pravé ořechové, objem totiž opravdu dodá to mu prostě upřít nelze. Chce to ale opatrně a s rozmyslem dávkovat množství šamponu a nedávat ho na hlavu moc, jinak objem nebude nic moc, spíš si podle mě koledujete spíš o splihlé a takové ulepené vlasy, jestli víte co myslím. Šampon je totiž koncentrovaný a stačí ho opravdu maličko. Nemusíte se ale vůbec bát, že se toho na ruku vykydnete moc, šampon má totiž hodně úzké hrdlo a tak si množství můžete hodně snadno regulovat. Díky tomu, že ho stačí hodně málo, tak vydrží strašně dlouho. Takže myslím, že koupě se doopravdy hodně vyplatí. Vydrží určitě dvakrát déle než kdejaký šampon z drogerie se stejným objemem. Než jsem si šampon koupila, tak jsem si pročítala některé recenze a v některých jsem se dočetla, že se z vlasů špatně vymývá...já jsem si ale něčeho takového vůbec nevšimla, vymývá se mi hladce jako jiné šampony :)
zde můžete posoudit složení šamponu :)

Šampon má hodně sladkou, moc příjemnou tutti-frutti vůni, která krásně provoní vaší koupelnu i vlasy. Druhý den budou ještě krásně provoněné, to vám garantuji. Já jsem ho používala společně s 3 minutovým zázrakem od Aussie a to vám bylo hodně voňavé kombo pro moje vlasy to vám řeknu :D Co se týče konzistence, tak ta je taková gelovo-krémová, trochu zvláštní a řekla bych, že i trochu taková hutná a lepivá (i proto to chce nepřehánět s množstvím). Já osobně si jeho účinky vychaluji, musím říct že mým vlasům dost sednul. Hezky je od kořínků nadzvedl ale zároveň je nevysušil. Doporučit vám ho jednoznačně můžu. Jako plus považuji i to, že se dá kromě tohoto 250 ml balení koupit i velké 750 ml balení s pumpičkou, které vám snad musí vydržet rok a navíc bude hodně praktická do koupelny ;) K tomuto šamponu se dá samozřejmě koupit i kondicionér také na objem, který bych já osobně chtěla také vyzkoušet, četla jsem, že s ním je ten objem opravdu epický, to by mě tedy zajímalo :D I když já s plihnoucími vlasy problém nemám, objem který mi dodá tento šampon mi ke štěstí bohatě stačí :)

Pokud vás šampon zaujal - značka Tigi se dá pořídit v některých kadeřnictvích nebo třeba na parfums.cz, kde jsem ho pořídila i já. Cena za 250 ml balení je 181 kč, za velké s pumpičkou pak 297 kč.

Měly jste někdy tento šampon a jak vám vyhovoval? Jestli ne, tak mi alespoň napište zdali vás zaujal, mějte se fajn!

pondělí 17. února 2014

TAG: NEŽIJU JEN MAKEUPEM!

Na tagy mě moc neužije i když mě moc baví, akorát mam tak trochu pocit, že na ty moje žvásty o mě není nikdo moc zvědavej :D Každopádně tenhle tag byl "in" před pár měsíci a já ho nějak prošvihla, tak se k němu dostávám až teď...snad vás bude bavit! Přeju vám hezké pondělí! :)

1. Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?
Na televizi se moc nedívám, mnohem radši si pustím nějaký pěkný film na dvd nebo kouknu na Pretty Little Liars, které mě už teda nebaví tak jako na začátku, ale stejnak je chci dokoukat :) Jinak pravidelně si každý večer pouštím Sex ve městě na Prima Love, i když ho znám prakticky nazpaměť tak bez něj už neusnu :D
2. Vaříš? Jaké je tvé oblíbené jídlo či dezert?
Vařím jenom o víkendech, přes týden chodím na jídlo k mamince :D Ale baví mě to, nejradši zkouším nové recepty, zrovna včera jsem si objednala Deník Dity P., takže budu vařit ostošest :D Jinak oblíbené jídlo a dezert....mám hodně ráda těstoviny a dezerty mám ráda všechny kromě pudingu, ten nesnáším.
3. Vysněné povolání?
Vždy když letím letadlem, tak si říkám jak bych hrozně ráda byla letuškou, to by mě doopravdy hodně bavilo. Každopádně momentálně bych nepohrdla nějakou pěknou prací v kanceláři.

4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým cizím jazykem by ses chtěla dorozumět?
Bohužel musim říct, že na jazyky vůbec nemám buňky :( nikdy mi moc nešly a dost mě to teďka štve. Každopádně když musím tak se anglicky domluvím. Učila jsem se i němčinu, kterou se momentálně chystam učit znova, zjišťuju totiž že je fakt potřebná.

5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?
Za nejrůznější kraviny. Nejradši utrácím v Ikee, kde jsem schopná utratit opravdu hodně peněz...a pak taky v papírnictvích, různý sešítky a diáře, to je moje :D 

6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Myslím, že seznamování mi problém nedělá vůbec. Ráda poznávám nové lidi ;)

7. Čteš knížky nebo preferuješ internetové čtivo?
Jak ráda bych zase začala pravidelně číst, tak jako dřív. Není nic lepšího než relaxovat s pěknou knížkou :) Škoda, že na to poslední dobou nemám vůbec čas. Každopádně upřednostňuju normální knížky, nechápu jak nikdo může číst z tabletu nebo z čteček, to přeci vůbec nemá to kouzlo jako papírová kniha :)

8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
Nejhorší vlastnost je asi to, že občas dokážu bejt trochu hysterická, i když to nerada říkám :D a tou dobrou bude asi můj smysl pro humor, ráda se směju každej kravině když to tak řeknu :D

9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komornější společnost?
Čím jsem starší, tím víc jsem pohodlnější a ráda trávím poklidné večery doma s přítelem :D Domácí puťka ale nejsem, ráda se občas jdu někam vyblbout a popít, i když se druhej den většinou proklínám :D
10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila svůj volný čas, kterého by bylo nejspíš mraky?
Určitě bych se konečně začla učit tu němčinu, kterou už mám dlouho v plánu. A taky bych chodila častěji cvičit, třeba klidně každý den když bych na to měla čas :)

Jestli jste tento tag dělaly taky, klidně mi hoďte dolů odkaz, moc ráda si počtu :)

sobota 15. února 2014

NOVINKY

Jen pár věcí, které mi za poslední dobu udělali radost :) Nejdřív trochu té kosmetiky a na konci článku i oblečení, které jsem si původně vůbec nechtěla kupovat, protože příští víkend budu nakupovat ve Vídni (jupííí) ale docela mě překvapilo, že bylo v obchodech ještě hodně slev, takže jsem pár věcem neodolala no :D
V první řadě jsem si konečně pořídila vysněnou paletku UD Naked Basics, kterou jsem si přála už opravdu hodně dlouho. No jsem z ní vedle, co vám budu povídat :D Někdy v blízké budoucnosti vám jí ukážu hezky zblízka :)
Sprcháč od Radoxu jsem dostala od mamči a micelárku od Loreálu jsem si už pořídit musela, protože mi došla moje oblíbená micelárka od Mixy :) Jsem na ní hodně zvědavá.
Rozšiřuju i svou sbírku těchto tužek na oči od Milani. Už mám tři a příští týden o nich bude článek, abyste si kdyžtak ještě stihly nějakou pořídit, je to totiž limitka, tak nevím jak dlouho bude ještě k sehnání. Tahle je konkrétně v krásném fialovém odstínu Plum Amour.
O mé závislosti na nových odstínech rtěnek už asi víte, ale když jsem viděla tento odstín, tak jsem prostě neodolala. Jedná se o matnou rtěnku Sleek v odstínu Amped, no není krásná? 
Konečně jsem si koupila i paletku Garden of Eden od Sleeku. Její koupí jsem si původně nebyla moc jistá, ale swatche od ostatních blogerek mě přesvědčily, že jí prostě asi budu potřebovat :D A nelituju, naživo je totiž ještě o sto procent hezčí!
A teď už se dostáváme k tomu oblečení. Jednoduché námořnické tričko s tříčtvrtečním rukávem s Mohita s pěkným detailem zipu na zádech.
Největší radost mám z téhle parky. Čekala tam na mě poslední v Mku za 400 kč, tu jsem tam prostě nechat nemohla, byl to osud - Pimkie.
A na závěr náušnice a náramek, obojí za 50 kč :) Cropp Town.

úterý 11. února 2014

NOVÉ HAKURO ŠTĚTCE DO SBÍRKY!

Nedávno jsem si do své sbírky Hakuro štětců přidala další 4 přírůstky, za což vděčím svému příteli, který mi k Vánocům věnoval dárkový poukaz právě na tyto štětce :) Koho by zajímaly mé ostatní Hakuro štětce, tak se podívejte SEM na můj dubnový článek.
A začneme hezky prvním štětcem na tvářenku Hakuro H21. Tento štětec opravdu zbožňuju. Tvářenka se s ním nanáší výborně, je krásně jemný a zatím z něm nevypadl ani jeden chloupek. Jak vidíte, tak má bílé přírodní  štětiny, konkrétně z kozy. S těmito přírodními štětci se musí zacházet o něco opatrněji především při mytí, chce to je mýt šetrným dětským šamponem a poté třeba ještě použít trochu kondicionéru aby štětiny byly stále v dobrém stavu a netrčely každý na jinou stranu. Cena tohoto štětce je 195 kč.

Další je basic štětec na oční stíny Hakuro H70. Nechte se zmást barvou, štětiny jsou také přírodní, tentokrát z poníka. Je určen k nanášení stínů přes celé víčko a svou funkci plní na jedničku. Celkově se v tomto článku asi kritiky nedočkáte, já jsem z těchto štětců nadšená, protože za skvělou cenu dostanete štětce opravdu špičkové kvality. Jeho cena je 119 kč.

Třetím v pořadí je blendící štětec Hakuro H74. Štětinky opět přírodní a opět super kvalita. Používám ho k rozmazávání stínů a zapracovávání barev mezi sebe a jde to s ním skvěle a rychle. Jeho cena je krásných 165 kč.

Posledním je štětec Hakuro H76, což je takzvaný pencil brush. Tento štětec jsem potřebovala jako sůl, doma jsem totiž neměla do této doby žádný (!). Z tohoto štětce jsem nadšená asi nejvíc, za což ale může to, že jsem ho doopravdy hodně potřebovala. Určitě nejsou ostatní štětce kvalitově horší, to určitě ne. Strašně ráda ho používám na nanášení stínů pod dolní řasy, na to je úplně perfektní. Jde s ním ale skvěle stín nanést nad horní řasy nebo i do ohybu, kde ho pak rozblendíte ;) Prostě paráda. Jeho cena 125 kč.
Celkově vám tedy tyto štětce můžu určitě doporučit, já jsem z nich nadšená. Co se týče  těch 3 štětců, které už mám doma dýl, tak ty jsou pořád v naprosto špičkovém stavu, nevšimla jsem si že bych z nich vypadl jediný chloupek. Jsou nádherně hebké a husté, prostě super :D Jak vidíte tak mě vyhovují maximálně....pokud byste se na ně chtěly mrknout, podívejte se na Hakuro eshop.

Máte s nimi nějaké zkušenosti? Vyhovují vám? :)

neděle 9. února 2014

PÉČE PŘED SPANÍM

Dnes článek o tom, kolik toho na sebe nanesu/napatlám před tím než ulehnu do hajan. Samozřejmě né že bych dané věci používala každý den, ale snažím se o to. Občas jsem ale tak unavená (nebo usnu u televize), že si prostě už na nějaký namazání ani nevzpomenu :)
Takže poté co se pečlivě odlíčím dvoufázovým odličovačem a micelárkou, namažu si obličej kozím nočním krémem od Ziaji, který je opravdu hodně hutný a docela dost mastný. Proto ho používám jen v zimě, v létě by na mě byl až moc hydratační. V tomhle zimním období si ho ale nemůžu vynachválit, je opravdu dobrý, rozhodně vám ho můžu doporučit. 

Oční okolí promažu krémem od Anatomicals (růžová tubička vlevo dole), který mám krátce, koupila jsem si ho v německém Douglasu za opravdu směšnou cenu. Zatím můžu říct, že mi vyhovuje, má takovou hodně lehkou konzistenci ale hydratuje dobře. Možná pro někoho se sušší pletí by to bylo málo, mě ale bohatě stačí.

Poté se většinou celá namažu krémem. Momentálně je to tělové mléko od Fleur de Santé, které bylo kdysi v nějakém beauty boxu ale došlo na něj až teď. Má velmi praktickou pumpičku, mám ho postavené na nočním stolku, takže si většinou vzpomenu na to, že bych se asi měla celá namazat, docela to totiž zanedbávám :(

Krém na nohy s ureou od Balei je vážně skvělá věc na kterou nedám dopustit. V létě ho používám úplně maximálně ale snažím se ho nezanedbávat ani teď v zimě. Nesnáším totiž když mám hrubé paty o které se akorát tak zadrhávají silonky :/ Jestli jste tento krém ještě neměly, tak ho vyzkoušejte, za těch pár korun je opravdu boží.

Na nočním stolku mi nemůže chybět ani krém na ruce, momentálně tam mám tento banánový od Essence. V zimě totiž hodně trpím na suché ruce a nyní mám i hodně vysušené okolí nehtů, takže musím mazat několikrát denně.

No a na závěr, těsně předtím než ulehnu, nanesu na pusu pěkně silnou vrstvu buď oblíbeného Carmexu nebo vazelíny v kelímku. To je pro mě naprostá nutnost bez které už ani neusnu :)

Přeju vám krásnou neděli!


pátek 7. února 2014

PŘES FILTRY INSTAGRAMU...

Už strašlivě dlouho tu nebyl článek s fotkami z Instagramu, takže to napravuji :) Kdo byste mě chtěli sledovat, TADY je můj instagramový profil.
oblíbená Hawai ♥ // ...tak zase za rok, vlastně za 11 měsíců :D // Přijel Lush! // Relax s kafíčkem a makronkama :)
asi jsem se zamilovala do cheesecaku a chai latte // Vejška aneb velký zklamání z filmu...// jak jsem si udělala obrovskou radost první UD paletkou // znáte Whittard horké čokolády? doporučuju vyzkoušet! // boží avokádová pomazánka, mňam // bez snídaně bych nepřežila // ovesná kašička s oříšky a burákovým máslíčkem  // jsem barvila...a nic moc, barva strašně rychle slezla :(  // miluju mini bebe a maliny ♥

středa 5. února 2014

OBLÍBENCI - LEDEN

1. Milani stíny na oči v tužce, odstíny č.10 Almond Cream a č.09 Café Au Lait - tyhle tužky jsem v lednu používala hodně často. Tělovka Almond Cream je ideální na waterline, vypadá moc hezky a oko to tak hezky otevře a projasní. Nebo je taky výborná na celé víčko jako podklad pro stíny. Druhý odstín je zase ideální na rychlé líčení, když potřebujete za 5 minut vyběhnout z baráku. Tužkou udělám linku nad horními řasami nebo s ní přejedu celé víčko, jakmile tužka zaschne tak s ní nic nehne. Je to limitka, tak pokud se vám zalíbily, tak neváhejte :)
2. Parfém Chloe - tenhle parfém jsem dostala k Vánocům a naprosto ho zbožňuju, nevoním se prakticky ničím jiným momentálně. Navíc ten roztomilej flakónek s mašličkou, radost pohledět ;)
3. Hakuro štětce - v lednu jsem si pořídila do sbírky další Hakuro štětce, jelikož jsem k Vánocům dostala dárkovou poukázku na ně. Absolutně nemám co bych jim vytkla, dle mého jsou na, to kolik stojí, opravdu skvělé. Koupila jsem si 3 štětce na oči a jeden na tvářenku, ale víc vám neprozradím, ještě tento nebo příští týden vám je ukážu pěkně zblízka :)
4. Suchý olej Loreal Elvital - tento olejíček jsem si přivezla z Německa, ale koukala jsem, že se dá sehnat i u nás, což je skvělá zpráva. Já ho používám děsně ráda na suché i vlhké vlasy, krásně vlasy uhladí a zhebčí...určitě se na něj v drogérce mrkněte :) Mně se líbí, že ho do vlasů jen nastříkám a nemusím si tak od něj vůbec mastit ruce.
5. Řasenka Rimmel Scandaleyes Lycra Flex - tak tahle řasenka mně opravdu hodně překvapila. Pro mně je to jedna z nejlepších řasenek jaké jsem kdy vyzkoušela. Řasy mi opravdu hodně prodlouží, neslepí mi je, nenanese na ně vrstvu "betonu" takže jsou krásně ohebné a co hodně oceňuju je to, že se skvěle odličuje, postačí na ní jakákoliv micelárka. Prostě super.
Co se týče doplňků, hodně jsem si oblíbila tento náhrdelník z německého HMka, který mě stál jenom jedno euro ve slevě :D Ozvláštní každý i sebejednodušší outfit.
Tento měsíc vám dám i tip na jeden super film, který jsem viděla právě v lednu ;) Jmenuje se La Cara Oculta. Jedná se o španělský film a je vážně vážně dobrej. Pokud máte rádi tajemno a trochu mysteriózní filmy, bude to přesně něco pro vás. Jenom vám dám jednu dobrou radu, nedívejte se rozhodně před puštěním na trailer, připravily byste se o překvapení, které právě dělá ten film tak dobrým. Absolutně totiž nechápu jak může někdo dát do traileru něco, co se vlastně dozvídáte až po hodině filmu :D Prostě si nic nezjišťujte a jděte koukat!

pondělí 3. února 2014

NEHTOVÁ INSPIRACE

Jak víte, tak jsem si před pár týdny sundala gelové nehty...díky tomu teď projíždím denodenně internet, kupuju stále nové a nové laky, ale hlavně si i hledám obrázky toho, co si na nehtech vytvořím až se chudinky dostanou trochu do formy a trochu poporostou :) 

Ráda bych vás taky upozornila na změnu, které jste si možná už všimly samy a tou je trochu poupravený design blogu a nové záhlaví...jak se vám líbí? Pár změn možná ještě přibude ;)
 ten černý matný lak ♥
 tohle budou asi nálepky na nehty co myslíte? Neviděly jste je někde? Moc se mi líbí :)
 dokonalost!
 tenhle tvar nehtů mi přijde naprosto otřesnej....co vám? 
 Tohle by bylo úplně boží na léto :) akorát nevím jestli bych na to měla trpělivost...
zdroj fotografií: weheartit.com

Jaký tvar nehtů se vám líbí nejvíc? Spíš dokulata, hranaté nebo stilleto nails?