pátek 28. června 2013

RECENZE: GARNIER ULTRA DOUX REVITALIZAČNÍ ŠAMPON 5 ROSTLIN

Dnes si zase po nějaké době dáme jednu recenzi. Tentokrát na šampon, který jsem si vlastně koupila úplnou náhodou....zrovna mi došel šampon a já doma nenašla žádnej náhradní (sama nechápu jak se mi to mohlo stát, momentálně čekají na vyzkoušení asi 4 lahvičky šamponů a kondicionérů :D). No, tak jsem vlítla do drogerky a čapla první šampon, u kterého se mi líbil obal (trošku kecam, samozřejmě jsem ho také řádně očuchala :D)....Nakonec se z tohohle šamponu vyklubal pro mě zatím nejlepší šampon jaký jsem kdy vyzkoušela...a že jich už bylo. Jedná se Revitalizační šampon Garnier Ultra doux 5 rostlin.


Tento šampon je určen pro normální až oslabené vlasy a neobsahuje ani žádné parabeny a ani silikony. Co ale obsahuje jsou výtažky z 5 rostlin: ze zeleného čaje, verbeny, kopřivy, eukalyptu a citronu. Díky těmto rostlinám - bylinám šampon nááádherně voní. Tak neskutečně svěže...hodně cítím především citron a bylinky. Tuhle vůni z vlasů cítím i druhý den po umytí, což je fajn. Velkou předností tohoto šamponu je i to, že opravdu dobře pění, což u šamponů bez silikonů nebývá zas tak úplně zvykem.


Po umytí mi vlasy vydrží nemastné až 3 dny a působí hodně svěžím, nadýchaným dojmem. Jsou takové jako lehké, jestli mi rozumíte....hodně oceňuju také to že nejsou rozlítané všude kolem, tento problém mívám totiž s většinou šamponů. Vlasy jsou po umytí i krásně lesklé....přiznávám, že opravdu nevím o žádné špatné vlastnosti tohoto šamponu. Prostě jsem ještě nevyzkoušela lepší a s čistým svědomím vám ho mohu doporučit. 

zde ještě složení  šamponu pro všechny, kteří tomu rozumí :D

Kdybych měla nějaký hodnotící systém (nemám ho jelikož nevím jak na něj, sakra! :D) tak by tento šampon dostal plný počet bodů/hvězdiček/čehokoliv. Vyzkoušeli jste ho už? :)

středa 26. června 2013

SUMMER WISHLIST

Jaké kousky že si to nutně musím na léto pořídit? No, není jich zrovna málo.....:D

Tak v první řade to jsou šaty...spousta šatů. Mám na ně totiž trochu úchylku noo...když vidím hezký šaty tak většinou neodolám. Černé na fotce jsou obzvlášť boží....
Džínovou vestu si přeju snad už od zimy a už je na cestě ke mě! Třikrát hurá!
Další na se seznamu nachází bralet top (nebo jak se tento druh topu jmenuje, nejsem si jistá :D)...tato položka je ale opravdu spíše "snová", odvaha a předevšim tělo :D mi na tento topík opravdu chybí....
Kraťasy s vysokým pasem sháním a sháním...a zatím bezvýsledně :( Neviděli jste nějaký pěkný někde?
Pořídit si musím taky nějaké sandálky...líbili by se mi jedny v nějaké zářivé barvě a druhé černé, hodící se ke všemu.
Černou univerzální kabelku taky nutně potřebuju....mám jich pár vyhlídnutých na Ebay, přesně tahle se tam dá pořídit do 3 stovek :)
Odhodlávam se i na maxi sukni, jen nevím jestli mi bude slušet. Abych v ní nevypadala jako malý pivo....
Černobílé proužkaté šortky už mám vybrané na Ebay za pár šušňů :) Nebude to dlouho trvat a poputují ke mě :)
Další položkou jsou plavky. To je hodně akutní. Potřebuju jedny dvoudílné a pak jedny v celku...s těmi v celku to bude ale docela problém, nikde nemají žádný pěkný :-/ Objednávat z netu se mi je moc nechce....
Poslední je nějaký výrazný náhrdelník...nejspíš taky objednám z Ebay (pozorujete taky tu mojí závislost na Ebay? :D)

Co si momentálně přejete vy? :)

Edit: Právě jsem se vrátila z nákupů a mam kraťasy s vyšším pasem, sice budou potřebovat pár úprav ale mam radost! :D

neděle 23. června 2013

JAHODOVO-BANÁNOVÉ OSVĚŽENÍ

Zdravím,

přítel mi přivezl spoustu ručně nasbíraných jahod z plantáže, takže jsem udělala knedlíky, buchtu, merendu (to vás asi moc nezajímá a o tom dnešní článek není :D)...furt mi ale dost jahod zbylo a tak jsem přemýšlela co bych tak ještě mohla udělat...no jasně, nanuky! Tenhle "recept" vlastně vůbec není žádný recept, spíš těžká improvizace....každopádně si je zkuste udělat taky, ohromně osvěží, na rozdíl od kupovaných víte přesně co v nich je a navíc jsou zdravý :)


Co budete potřebovat:

  • formičky na nanuky (já mám tyhle krásný z Ikea za pár korun)
  • jakékoliv ovoce (já dala jahody a banány)
  • bílý jogurt (nějaký lepší, žádný "light")
  • trochu cukru (nemusíte pokud je vaše ovoce sladké samo o sobě)
 

Postup je už pak hodně jednoduchý....prostě jen rozmixujete mixérem ovoce, přidáte cukr podle potřeby a bílý jogurt...vzniklou směs nalejeme do formiček a dáme zamrazit nejlépe přes noc, ať jsou nanuky pořádně zmrzlý :) Pokud by vám nešly vyndat z formiček, stačí je trochu ošplíchat horkou vodou, půjde to jak po másle :)


Teď mě tak napadá, že by bylo výborný třeba vylít formičky čokoládou a až pak je naplnit...mňam! to zkusim zase někdy příště ;) Teď se chystám zase na nějaké tvarohové nanuky....pokud se povedou, recept bude :)

Děláte si v létě nějaké svoje domácí nanuky nebo zmrzlinu? Kdyžtak se podělte o recept :)

čtvrtek 20. června 2013

LÁSKA A VEDRO

Hezký den,

tak dlouho jsem odkládala recenzi na nové zamilované balzámky od Dermacolu, až jsou na každém druhém blogu :D Ach jo, snad vás to ještě baví a přečtete si i můj názor na ně ;)

Jak si vůbec užíváte momentální počasí? Já sice léto mám hodně ráda (grilovačky, dovolená, koktejly, sukýnky a šaty ♥), ale tyhle pařáky jsou pro mě už docela nesnesitelný :D Bydlim v 7. patře, hned pod střechou, je tu hroznej hic už od rána až do noci, člověk se ani pořádně nevyspí...no ale dost, konec naříkání :D Já sama nemám ráda ty věčný stěžovatele (v zimě je moc velká zima, v létě je moc velký vedro :D), takže už mlčim....chtěli jsme léto, máme ho mít! :D


Takže...tyto balzámky mají trochu infantilnější obal, což někomu může vadit...mě je to ale upřímně úplně jedno, na léto mi přijdou fajn, barevné....jo, líbí se mi ;) Srdíčkový tvar byl ale asi vynechala, přijde mi to už trochu moc a připomíná mi to takové ty dětské rtěnky, kterýma jsem se jako malá "malovala" :D Sice se s ním rty vykreslují bez problémů, líbíl by se mi ale radši normální tvar. Další věcí, která mi vadí je, že balzám je v obalu trochu nestabilní a kinklá se...moc ho proto nevysunuju aby se mi nezlomil, to by bylo opravdu nemilé :D

zleva: 01 love - hroznové víno, 04 amour - jahoda, 05 amor - višeň, 06 láska - čokoláda

Co se týče samotných balzámů, tak jsem z nich doslova nadšená! Na rtech jsou neuvěřitelně příjemný, dobře se nanáší a řekla bych, že i výborně hydratují, určitě lépe než Maybelline Color Whisper (ZDE). A co pigmentace? Všimla jsem si, že někdo je má pigmentované lépe, někdo hůř...Já patřím do té první skupinky naštěstí :) Například můj oblíbenec Amour vypadá na rtech jako rtěnka! (na fotce jsem přejela jen jednou, při více přejetích jsou na tom s pigmentací opravdu velmi dobře). Chtěla jsem vám je vyfotit i na rtech, abyste mi věřili, stala se ze mě ale oparová královna, takže nic :/ Všechny balzámky moc hezky voní, tedy krom čokolády....ta je nic moc. Ovoce sice moc necítím, spíš nějaké cukrovinky :D


Já jsem si tuhle novinku ohromně zamilovala, na léto (SPF 15) jsou podle mě ideální. A co vy, máte, používáte, líbí se vám?

neděle 16. června 2013

TĚSTOVINY S ROZMARÝNEM, SLANINKOU A ZKARAMELIZOVANOU CIBULKOU

Po dlouhé době vám dnes ukážu jeden skvělý recept, který musíte určitě vyzkoušet ;) Není to teda nic dietního, ale je to opravdu mňamka! Doporučuji vyzkoušet! :)


Budete potřebovat:

  • jakékoliv těstoviny, které máte rádi (můžete použít třeba celozrnné, jakékoliv tvary... já použila mašličky)
  • 1 cibuli
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíci třtinového cukru
  • 1 lžíci balsamica
  • 10-15 dkg dobré anglické slaniny nebo pancetty
  • 1 stonek rozmarýnu
  • sůl, pepř podle chuti
  • 100 g kozího sýra nebo fety (spíš vám doporučuji fetu, kozí sýr nemá rád každý, feta je sázka na jistotu :)
Postup:

Nejprve si dáme vařit těstoviny podle návodu na obalu. Vedle si nakrájíme cibulku na slabá půlkolečka a na lžíci oleje cibulku osmažíme až bude pěkně zlatá. Poté jí zasypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Nakonec vmícháme balsamico, které necháme chviličku společně s cibulkou povařit - poté stáhneme z ohně.  Do dalšího hrnce nebo hluboké pánve nalejeme lžíci oleje, zahřejeme a přidáme slaninu pokrájenou na větší kousky. Přidáme otrhané lístky rozmarýnu a společně chvíli opékáme, dokud není slaninka hezky křupavoučká :) Těstoviny slijeme ale necháme v nich trochu vody. Poté vše smícháme dohromady (cibuli, těstoviny, slaninku, dochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme rozdrobený sýr feta). No, pak už jen ozdobíme rozmarýnem a můžeme baštit! :D

Dejte vědět jestli recept zkusíte a jak se vám líbí :)

úterý 11. června 2013

OBLÍBENCI MĚSÍCE KVĚTNA


1. Revitalizační šampon 5 rostlin Garnier Ultra Doux - jednoznačně jeden z nejlepších šamponu jaký jsem kdy vyzkoušela. Nejlepší na něm je, že po něm strašně dlouho nádherně voní vlasy :) O účincích nemluvě....brzy na něj bude detailnější recenze.
Cena: cca 60 kč v drogerii

2. Catwalk by Tigi session series salt spray - tenhle sprej už znáte z minulého postu (KLIK). V květnu jsem ho používala docela dost, efekt plážových vlnek se mi hooodně zalíbil.....cítím v kostech, že v létě ho teprv nedam z ruky!
Cena: např. na parfums.cz za 231 kč

3. Řasenka Maybelline Rocket volume - tuhle řasenku jsem si koupila v balíčku spolu se stíny Color Tattoo, chtěla jsem jí už dlouho ozkoušet....je to momentálně moje nejpoužívanější řasenka, ačkoliv vůči ní mám pár výhrad :) Detailnější popis plánuju v článku ve kterém srovnám 3 řasenky, které momentálně používám. Uvidíme jí přímo i v akci na řasách :)
Cena: v balíčku se stíny - 169 kč v drogerii

4. Suchý šampon Lee Stafford - tento produkt jsem našla v květnovém Ladyboxu (KLIK) a jsem z něho přímo nadšená! Nezanechává na vlasech žádný bílý povlak a moc hezky voní, určitě si pořídím plné balení i přesto, že se mi zdá trochu předražený :/
Cena: např. zde za 295 kč

5. Hodinky - nové hodinky z Ebay za pár šupů jsem v květnu snad nesundala z ruky a to moc nejsem hodinkovej typ :D K 18tinám jsem kdysi dostala fakt drahý a pěkný hodinky a stejně jsem je měla na ruce jen párkrát....třeba se to ale s těmito změní, uvidíme ;) Zatím si stojí docela dobře :D
Cena : cca 80kč na Ebay


pondělí 10. června 2013

CATWALK BY TIGI SLANÝ SPREJ NA PLÁŽOVÉ VLNY

Hezký den!

Jestli stejně jako já milujete na dovolené vlnky, které vám vytvoří slaná voda z moře, budu tu pro vás dneska mít jeden tip na super slaný sprej, který vám sexy plážové vlnky vytvoří i doma (což se hodí, letos si můžu o moři nechat jenom zdát :()
Jinak tipu na tento sprej musím poděkovat Markétce, která napsala o spreji článek a já jsem si tak uvědomila, že bez něj vlastně nemůžu žít :D Jedná se o Catwalk by Tigi session series salt spray!


Tento slaný sprej má moc pěkné černé, matné, luxusně působící balení a je velký ( 270 ml) takže ho budu mít nejspíš na dost dlouho. Jeho obrovskou předností je vůně....je nádherná, taková sladká, voní jako něco moc dobrýho :D Nejlepší je, že se ve vlasech drží opravdu dlouho ;) Sprej můžete použít jak do vlhkých tak do suchých vlasů. Já ho používám tak, že ho nastříkám do suchých vlasů a pak mačkám, mačkám a mačkám dokavaď nedosáhnu požadovaného plážového rozcuchu :)

Tady můžete vidět, jak vypadají moje vlasy před a po ;) jinak neděste se, nevím co to zase foťák provedl, ty konce opravdu nemám zrzavý ale hnědý, na té druhé fotce ten odstín strašně řve :-/ Nevím jak vám, ale mě se ten efekt plážového účesu děsně líbí :)


Jedinou nevýhodou tohoto spreje vidím v tom, že stejně jako slaná voda, tak i tento sprej vlasy hodně vysušuje. Alespoň teda ty moje, které jsou suché už samy o sobě. Takže se ho snažím nepoužívat zas tak často, což je ale opravdu problém, úplně jsem si ho zamilovala! :) myslím si, že ho určitě taky nutně potřebujete :D

Cena je taky dobrá si myslím, na parfums.cz ho pořídíte za 231 kč.

neděle 9. června 2013

BOXÍKUJEME: KVĚTNOVÝ LADYBOX

Zdravím!

Původně jsem v květnu měla v plánu ani jednu krabičku krásy neobjednávat, ale když jsem pak viděla co si to pro nás tým Ladyboxu přichystal, tak jsem neodolala a krabičku doobjednala :)
Květnová edice se mi na první pohled zdála jako velice vydařená, na ten druhý už trochu méně, ale stejně mam z krabičky velkou radost, většinu produktů určitě využiju :)


Balení zůstává stejné, růžová bytelná krabička - není co vytknout :) Trochu mě ale zklamala "výstelka" krabičky, měla jsem od ní produkty zaprášené a špinavé...takže místo toho abych pořádně prozkoumávala produkty, musela jsem je nejdřív otřít od prachu  - na tom by měl Ladybox trochu zamakat (ještě ke všemu měla ta výstelka příšernou barvu, ale to je už asi detail :D :) Jinak samozřejmě nechyběl dopis a letáčky a slevové kartičky :)




A co všechno krabička obsahovala?

Jako první jsem vybalila výživnou tvarohovou masku na obličej v plném balení od značky Le Chaton. Včera jsem tuhle masku zkoušela poprvé a upřímně mi moc nevyhovovala :( Trochu mi na obličeji vadila ta parfemace, nic příjemnýho, maska obsahuje kozí mléko a já ho z ní dost cítím....a taky mě po ní trochu pálil obličej :( Dám jí ale ještě jednu šanci tak uvidíme.....

Další je tělové mléko Palmer´s v cestovním balení. Z tohoto produktu jsem hodně nadšená, mléko obsahuje kakaové máslo a náááádherně voní.....pokožka je po něm hladká, vyživená a není umaštěná. Takže spokojenost, možná že si někdy pořídím plné balení - ale opravdu jen možná, já na ty tělová mléka moc nejsem :(

Suchý šampon od Lee Stafford - cestovní balení. Především kvůli tomuhle šamponu jsem si objednala celý Ladybox a tak jsem doufala, že dostanu právě šampon a né lesk na vlasy, což byla druhá varianta produktu :D No co vám budu povídat, jsem z něho nadšená....můj oblíbený suchý šampon od Schaumy zapadl bůhví kam, jsem unešena z Lee Stafford :D Plné balení si pořídím na sto procent, už jen kvůli té božské vůni.

Dále balíček obsahoval vzoreček tvarujícího a zpevňujícího tělového mléka také od Palmer´s - zatím neozkoušeno ale těším se :)

Štastná jsem taky za tekuté oční stíny od Lambre, které mi dorazily v krásném bronzovém odstínu. Stíny jsou krásné, neslévají se a vydrží na oku celý den - opravdu ;)

Bonusem byl vzorek zubní pasty Marvis, která je super ;) Tuhle značku pasty jsem chtěla vyzkoušet, takže jsem ráda že se mi naskytla možnost. Strašně se mi navíc líbí ty roztomilé retro obaly...

Následují dvě věci, které bych v balíčku mít nemusela...prvním je vzorek sprchového gelu či pěny do koupele od značky Duck Island. Na samotném gelu není nic špatného, škoda jen že to voní jak Domestos do záchodu....:D

Posledním produktem je vzorek kolagenu od české značky Iven Cosmetics...na co já bych ve 22 používala kolagen že :D Vzorek putoval k mamince.


Do komentářů mi můžete napsat třeba jestli tuhle edici Ladyboxu máte a jak se vám líbí, budu ráda za každý názor :)


čtvrtek 6. června 2013

KVĚTNOVÉ INSTAGRAMOVÁNÍ

Ahoj, ahoj!

Dlouho jsem se neozvala, měla jsem teď trochu náročnější období ale od teďka už to bude lepší, slibuju! Mám pro vás nachystáno tolik článků! Můžete se těšit třeba na:

  • recenzi na bělící pásky na zuby
  • tip na jeden super šampon bez silikonů
  • květnové oblíbence
  • také vám ukážu nové balzámky od Dermacolu ;)
  • recenzi na květnový Ladybox
  • doporučím vám pár supr filmů
  • bude první GIVEAWAY - brzy vás tu bude už 100 a já si toho nesmírně vážim!
  • ...a v neposlední řadě vám taky ukážu jeden skvělý sprej na vlasy, který vám vytvoří plážové vlny :)

Vy kdo mě sledujete na Instagramu (ZDE) už tyhle obrázky asi nejspíš budete znát, ale vy ostatní se pojďte podívat, co všechno jsem v květnu dělala a především spapala (focení jídla je prostě závislost :D)



vynikající špagety co dům dal :D / na jahody jsem se těšila celou zimu ♥ / jedna super pohodová sobota u vody - dneska bych si tam takhle asi nesedla :/ / další dvoje kecičky do sbírky - nově jsem si  koupila ještě celobílé :)

V přestávkách mezi učení jsem pekla muffiny / nový frisco aneb pěknej hnus, fuj / bělím a bělím.... / V květnu jsme taky fandili hokejistům, škoda že to letos nevyšlo :(

nové nehtíky / těstovinový salátek k večeři / mamča ví, jak mě na den dětí potěšit :) / Proklatě dobré kuře!

Mějte hezký víkend!