úterý 30. dubna 2013

TIP NA SKLADOVÁNÍ NÁUŠNIC

Zdravím!

Dnes vám je v rychlosti ukážu skvělou vychytávku, kterou jsem si před pár týdny koupila na Ebay. Až donedávna jsem skladovala náušnice, náramky a řetízky pohromadě v košíčku a vždy když jsem pak potřebovala něco rychle najít, tak jsem tak akorát pořádně nadávala, protože se do sebe všechny  šperky neskutečně zamotaly :D


Takže jsem řekla dost, a zapátrala na Ebay. Stojánek jsem objednala od prodejce, který ho už ale nenabízí. Našla jsem ho ale i u tohoto prodejce. Na Ebay je ale takových stojánků spousta, můžete si vybrat jakýkoliv chcete...růžový, bílý, na zeď, otáčecí, mrkněte na to ;) Cena se pohybuje tak okolo 200 kč.


Tím jsem ale svůj problém zcela nevyřešila. Pořád hledám nějaký stojánek či jinou vychytávku na náramky a náhrdelníky. Tak kdyby jste o něčem věděli, pochlubte se mi ;)

Jak skladujete náušnice a ostatní šperky vy?

P.S. Jedu na pár dní do Německa a nejspíš tam budu bez internetu (!!!) :D, takže další článek bude nejspíš až v pátek :(

sobota 27. dubna 2013

RECENZE: MAYBELLINE COLOR WHISPER

Dnes vám ukážu tyhle novinkové balzámo-rtěnky, které nedávno zaplavily drogérkový a zejména blogový svět :D Já jsem si nejprve koupila jenom jeden odstín, za pár dní na to jsem si ale doběhla ještě pro další dva :D

Tyhle "rtěnky" jsou takové olejovité konzistence, na rty se nanášejí jedna báseň. Jsou ovšem vysoce hydratační, takže nepočítejte, že byste s nimi dělaly parádu nějakou závratnou dobu. Chce to každou chvilku přetírat, což mě osobně ale nijak neobtěžuje ;) Rty jsou jen lehce zabarvené, ale když přetřete několikrát, docílíte výraznější barvičky. 
Design balzámků se mi moc líbí, vypadají ostatně jako všechny Maybelline rtěnky akorát jsou užší, takže vypadají i elegantněji...no víte jak to myslím :D Co jsem tak vyčetla z ostatních blogů tak nám na nich ale chybí nápis...což mi nijak nevadí, rtěnka se mi moc líbí i bez něj :)


Já jsem si pořídila odstíny 440, 310 a 120. Jsou to všechno moc hezké barvičky, nejvíce se mi asi líbí oranžová Orange Attitude - asi proto, že podobnou barvičku ve své sbírce zatím nemám :) Celkově jsem s těmito "rtěnkami" hodně spokojená, na léto budou myslím ideální...když je velkej hic tak nerada používam klasické hutné rtěnky :)
Výhrady  k nim taky žádné nemám, jen fuchsiová barvička Made for Magenta se mi zdá, že na rtech nepatrně flekatí a taky obsahuje trochu větší třpytky než jsem zvyklá. Jinak ale naprostá spokojenost :)


Momentálně chci ještě vyzkoušet Revlon lip butter a také bych chtěla alespoň jeden Chubby stick od Clinique, tak uvidíme, pak bych mohla udělat třeba nějaké porovnání :)

Vlastníte taky nějaký odstín těchto balzámo-rtěnek? :)


středa 24. dubna 2013

NEW IN!

Hezký večer,

hodně dlouhou dobu jsem vám neukázala nějaké to nové oblečení, takže to dneska napravím :) Je toho trochu víc, nějak jsem se v tom nakupování rozjela :D Mě se totiž jarní a letní móda strašně líbí a strašně mě baví jí nakupovat, o hodně víc než třeba nějaký podzimní nebo zimní kousky...máte to tak taky? ;)

Černé baleríny - vietnamci, modré - H&M

skvěle padnoucí světle modré džínyH&M, džínová košile C&A

ombré tričko - Gate, kytičkované tričko s úžasnym výstřihem na zádech - Gate

bílé tričko - Reserved, nejpohodlnější šedé oversized tričko - přivezené od sestry ze Švýcarska :)

kraťásky (extra levné!) - New Yorker 

Na jaře a v létě strašně ráda nosím tyhle volné látkové kalhoty ;) Oboje jsou z Gate

Modré sáčko - Ebay, černobílé šaty/tunika - Gate

tílko vlevo - Jennyfer, krajkové tílečkoH&M

Tak to je vše :D Jinak, běžte se podívat do Gatu, mají tam teďka moc pěkný věci fakt :) Nezapomeňte mi do komentářů napsat, co jste si za poslední dobu koupily vy a jak se vám líbí moje nové kousky ;)

pondělí 22. dubna 2013

HAPPY BIRTHDAY!

Přesně před 22 lety jsem se narodila. Nevím proč, ale letos si nějak víc uvědomuju, jak strašně rychle všichni stárneme :D Sice vim, že 22 "neni žádnej věk" ale stejně...nejradši bych to ani neslavila :D Místo toho půjdu radši zapít vítězství Plzně v hokeji (doufám, že jste včera fandili!) :D

zdroj: weheartit.com

A aby to nebyl úplně článek "o ničem", tak vám ukážu novej telefon, kterej jsem dostala od přítele ♥ Je růžovej a strašně moc mi vyhovuje ;) A jelikož je to chytrý telefon, tak to znamená jediné...jdu s dobou a založila jsem si Instagram :D Jsem tam pod přezdívkou _ssarinka_ tak mě můžete sledovat pokud budete chtít ;) Už to vidim, že budu fotit každou blbost :D


Mějte se krásně a užívejte toho krásného počasí :)

sobota 20. dubna 2013

NOVÉ ODSTÍNY MAYBELLINE COLOR TATTOO

Dnes vám ukážu dva nové odstíny Color Tattoo od Maybelline. Já mám tyhle stíny strašně ráda, jsou to fakt držáci, když je večer jdu odličovat, vypadají skoro stejně krásně jako ráno (používám po ně bázi) :)


Když jsem zjistila, že se k nám dostaly nějaké nové odstíny, hned jsem je musela jít obhlídnout :D V Americe maj tolik krásných odstínů...nevim proč my tady máme jenom zlomek z nich :-/ Brzy pojedu do Německa, tak se tam chci po nějakých dalších odstínech ještě podívat....hodně se mi líbí především takový burgundy odstín...tak snad budu mít štěstí :)


Odstín On and on Bronze mám už z dřívějška. Je to krásná třpytivá bronzová barvička, ideální na každodenní nošení :) Jinak stíny jsou takové gelovo-krémové a nanášejí se jedna báseň. Jde to jak prstem tak i nějakým menším štětečkem ;)

Novinkový je odstín Mauve Crush, což je taková zvláštní měňavá barvička. Je tam trochu modré, fialové a stříbrné. Dneska jsem se tímto odstínem nalíčila a vyfotila, fotky najdete níže :)

Nově jsem si pořídila růžový odstín Pink Gold, což je růžová se zlato stříbrnými odlesky. Tahle barvička se mi moc líbí a řekla bych, že k mým tmavým očím i vlasům docela dobře sedí :) Jinak vlastnosti má úplně stejné jako On and on Bronze a Mauve Crush. Tyhle stíny vynikají především svou skvělou výdrží!



Vlastníte taky nějaký odstín těchto super stínů? :)

středa 17. dubna 2013

BANÁNOVÝ SHAKE

Znáte to....koupíte si pořádnej trs banánů ve slevě, jenže je nestíháte všechny sníst a tak vám postupně hnědnou a flekatí...já vám dneska řeknu co s takovými banány dělám já :) je to jednoduchý - šoupnu je do mrazáku (oloupané a v sáčku) ;) a pak z nich udělám buď vynikající zmrzku nebo shake, který si momentálně dopřávám hoodně často :)


Recept je jednoduchý - většinou rozmixuji tak 1 a půl zmrzlého banánu (pokud si nejste jisti jestli to váš mixér zvládne tak nechte banány trochu povolit ale opravdu jen na pár minutek, jinak z nich budete mít pěknou srajdu :D), přidám lžičku kakaa a lžičku burákového másla a mléko od oka. Mixuju, mixuju - a je to! Můžete klidně přidat ještě další dobroty podle vaší chuti - výborný je například med, bílý jogurt, jahody nebo i jiné ovoce. Fantazii se meze nekladou!


Jinak pokud chcete udělat epesní banánovou zmrzku, potřebujete jen pořádně zmrzlý banány! Musí být opravdu tvrdý jako kámen ;) A taky to chce mít výkonnej mixér, já ten svůj skoro zavařila :D No a pak už banány jen rozmixujte a máte výbornou banánovou zmrzku, na léto ideální! Cukr netřeba, pokud máte zralé banány :)

Doufám, že můj recept vyzkoušíte :)

pondělí 15. dubna 2013

LADY, LADY, LADYBOX!

Vzpomněla jsem si ,že už mám poměrně dlouho nafocený fotky březnového Ladyboxu a ještě jsem vám o  něm nic hezkýho nepověděla, takže dneska konečně! :)


Co se týče balení, tak nemam co dodat...tyhle černé bytelné krabičky jsou strašně fajn a docela dost se mi hodí do interiéru. Škoda, že největším lákadlem pro mě není kosmetika, ale právě ta krabička :D


Popojedem....začnem vlevo nahoře. Sprej Salcura Antiac Acne Clearing spray už byl myslím v Senzaboxu, takže tím pádem mám už druhou flaštičku. Nezlobím se, i když na problematickou pleť (díky bohu!) netrpím. Já chválím! Tahle věcička mi během pár dní vyléčila opar prosím pěkně! A to mě jindy trápí třeba i tři týdny...a neptejte se mě proč jsem si sprejem na akné stříkala opar, prostě mě to napadlo a vyplatilo se to! :D

Dole vlevo je tělové mléko na strie od značky Palmer´s. Tuhle značku znám z drogérek ale ještě jsem od ní nic nevyzkoušela. No, moc mi tohle mléko nevoní. V letáčku píšou, že voní po čokoládě a to teda potvrdit nemůžu. Čokoládu z toho prostě necítím...každopádně tuhle věc vymažu, ale že bych si z toho sedla na zadek, to teda nikoliv.

Další věcí je zpevňující sérum na prsa od značky Eveline. Abych řekla pravdu, tak tuhle značku vůbec neznám. Tenhle krémík mi je docela sympatickej, i když bych byla radši za nějaké spíš zeštíhlující sérum (né teda, že bych věřila, že to bude fungovat :D). Přece jenom ve 22 letech prsa zatím zpevňovat (opět díky bohu! :D) nepotřebuju.

Bio čoko kokosky! Sežrala jsem je asi pět vteřin po vyfocení této fotky...a byly výýýborný! Sice to v kosmetickym boxu nemá co dělat, ale lhala bych, kdybych řekla, že se mi nerozsvítili oči, když na mě z boxíku vypadly! .D


Ladybox balzám na rty s jahodovou příchutí. Tak tím mě Ladybox dostal! S tímto balzámkem to byla láska na první přičichnutí. Nejradši bych ho snědla :D Na takové to domácí namazání to je jednička, ale nic pro hodně rozpraskané rty, na ty jedině s Carmexem :) 

Největším lákadlem mělo být "něco" od značky Illamasqua. Marně jsem toužila po tvářence a nejvíc jsem si nepřála lak na nehty :D Já si totiž dělám gelovky a lak na nehty využiju jedině červený nebo růžový odstíny na nohy. Přišla mi ale zlatá, moc pěkná třpytivá barvička...ještě musím vymyslet co s ním provedu, ale odstín se mi líbí moc!

Poslední věcí je Weleda čistící tonikum 2 v 1. Tuhle věcičku jsem hned šoupla do krabičky se vzorky, kterou si sebou vezmu k přítelovi a budu pilně testovat. Značka Weleda mi ale moc sympatická není, tak uvidíme jak to dopadne....

Jak se vám líbil obsah tohoto Ladyboxu? Objednáváte ještě krabičky krásy? :)

sobota 13. dubna 2013

SROVNÁNÍ VLASOVÝCH OLEJÍČKŮ

Hezký večer!

Už nějakou dobu testuju a zkouším 5 druhů různých hedvábí a olejíčků na vlasy, a dneska konečně přišel ten den, kdy vám o nich poreferuju :)



1. Balea sérum na suché a poškozené vlasy - tohle sérum jsem si koupila spíše jen ze zvědavosti, četla jsem na něj na omlazení (:D) docela chválející recenze, tak jsem se rozhodla, že ho taky vyzkouším. Sérum je průhledné a moc hezky voní, tak jemně a nevtíravě. Z vlasů je ta vůně ale cítit jen chvilku, což je trochu škoda. Tím ale superlativy končí, podle mě je na prd :( Chce to ho dávkovat rozumně, jinak si vlasy zmastíte a i když ho dáte tak akorát, tak to s vlasy nic moc neudělá. Prostě vlasy vypadají úplně stejně jako před použitím  :( Nutno říct, že já mám konce docela zničené odbarvováním, takže někomu kdo má vlasy v pořádku by možná vyhovovat mohlo...za mě ale určitě ne.
Cena: mám už ho doma dlouho, takže si už cenu nepamatuji, ale v DM tak od 50 do 80 kč bych řekla :)

2. Biosilk Silk Therapy - Biolsilk vlasové hedvábí používám už několik let a mám ho hodně ráda. Má takovou trochu lehčí konzistenci a voní....no tak zvláštně květinově. A tady přichází kámen úrazu. Ani trochu mi totiž nevoní :D Jenže jeho účinky na vlasy jsou skvělé a tak jsem ho až donedávna považovala za nejlepší olejíček. Vlasy totiž hezky uhladí aniž by je zatížil. Mě hodně vyhovoval než jsem si nechala udělat ombré, pak už jsem potřebovala něco trochu víc vyživujícího. A to jsem našla. ;) Myslím, že ale většině z vás by vyhovoval a i by vám voněl, já mám trochu specifický "čuchometr" :D
Cena: hedvábí si můžete koupit ZDE za 52 kč, 15 ml.


3. CHI Silk Infusion - tenhle olejíček jsem našla v jednom ze Senzaboxů a můžu vám říct, že už ho nedám z ruky. Za mě jednoznačně nejlepší olejíček! I když většině lidí smrdí....tak mě voní vážně náááádherně. Přesně takhle voní můj tatínek, když se oholí :D Škoda, že není z vlasů cítít delší dobu, tuhle vůni bych mohla čuchat furt ;) Na moje suché konečky má vynikající účinek, uhladí je, vyživí je a nezmastí je. Vlásky se mi pak lesknou po celý den a jsou krásně hladké. Chce si to ale dávat pozor na množství, jednou jsem to kapánek přehnala a nebyl to moc hezký pohled :D Používám ho momentálně každý den a moje konečky si vrní blahem. Doporučuju všema deseti a  kupuju plné balení!
Cena: k dostání ZDE za 47 kč, 15 ml. 

4. Orofluido olej na vlasy - tento olejíček mne také vůbec neurazil, používám ho velmi ráda. Líbí se mi především jeho vůně, je taková zvláštní, orientální ;) Vlasy jsou po něm krásně uhlazené a lesklé, o tom žádná...účinek ale nevydrží tak dlouho jako u Biosilku nebo CHI. Přesto je to ale můj oblíbenec, mám doma ještě asi dvě tyto pidi balení :)
Cena: můžete zakoupit na parfums.cz, malé balení za 25 kč, velké za 339 kč ;)

5. Schwarzkopf BC oil miracle pro hrubé a suché vlasy - tento vzoreček jsem našla také v jednom z boxů a tak jsem se dala do testování. Olejíček je hodně žlutý a olejovitý a dost zřetelně z něj cítím květiny :/ Každopádně bych se přes tu vůni dokázala přenést, kdyby na mě měl nějaké účinky. Bohužel, nemá :( Do vlasů se mi vsákně a prakticky nic moc s nimi neudělá. Trochu je uhladí, to ano, ale za chviličku vypadají stejně krepatě a rozlítaně jako předtím. Nevyhovoval mi, plné balení si nekoupím.
Cena: na parfums.cz za 248 kč, 100 ml.


Fotky byly samozřejmě nafoceny už před nějakou dobou, většinu lahviček už mám vypotřebovaných. Každý z olejíčků jsem testovala minimálně měsíc, takže myslím, že už jejich účinky mohu posoudit ;) Ale to určitě neznamená, že i když mě třeba jeden olejíček nevyhovoval, tak že to u vás bude stejné. Každá jsme jiná a máme jiné vlasy, pamatujte na to :)

A teď už mě zajímá vás názor! Na jaký olejíček nedáte dopustit vy?

středa 10. dubna 2013

OBLÍBENCI ZA MĚSÍC BŘEZEN

Zdravím!

Dnes vám (opět s mírným zpožděním) ukážu mé favority za měsíc březen :) Oblíbila jsem si pár nových věcí, na většinu z nich tu ještě nebyly recenze, určitě se na ně ale chystám! ;)

Momentálně blog trochu zanedbávám což mě vůbec netěší...ale už jen dva týdny do odevzdání bakalářky a pak už budu mít (alespoň na pár dní) klid...tohle období prostě není vůbec dobrý, samý stresy :( Držte mi palce ať se z toho nezblázním! :D Trochu si alespoň odpočinu v pátek, chystáme se s přítelem na výlet do Prahy (nákupy, Ikea, Matějská...)  Teď už jdeme na ty oblíbence :D 


1. Sleek paletka očních stínů - Oh so special - sice nechápu proč není na fotce vidět nápis Sleek ale můžete mi věřit, že je to opravdu origoš Sleek paletka :) Na těchto paletkách se mi líbí především ty krásný odstíny, měla jsem fakt velký problém si z toho množství vybrat jednu paletku na zkoušku. Nakonec jsem ale vzala jednu z nejprofláknutějších - Oh so special. Stíny jsou opravdu skvěle pigmentované, vydrží celý den, maluje se s nimi jedna báseň...mám s nimi ale jeden menší problém - trochu mi opadávají pod víčko, takže to chce nejdřív namalovat oči, a pak až napatlat makeup :)
Cena: 290 kč např. ZDE

2. Nip+Fab mango smoothie tělové máslo - jestli si pamatujete, tak v únorových oblíbencích jsem mluvila o něčem co mě, jakožto zarputilou "nemazačku" donutí se po koupeli namazat :D A je to tohle tělové máslo ze Senzaboxu. Naprosto božsky voní (lákají mě i ostatní vůně, jako třeba pistáciová zmrzlina), hydratuje, nezanechává mastnej film....no za mě naprostá pecka! Hned jak budu při penězích tak si objednám plné balení :)
Cena: 50 ml za 89 kč ZDE

3. štětec HAKURO H51 flat top - v minulém článku jsem se o štětcích HAKURO rozepsala trochu víc, tak kdo jste nečetli, tak honem přečíst a koupit :D Už ho nedám z ruky :)
Cena: 229 kč ZDE

4. Rimmel korektor match perfection - v zimě jsem docela trpěla na kruhy pod očima a díky této věcičce jsem alespoň mohla vyjít mezi lidi aniž bych vypadala jako panda :D Určitě vám tenhle korektor můžu doporučit, kruhy pod očima zakryje dobře a nezalezá do vrásek :)
Cena: nejsem si jistá, ale myslím, že tak 129 kč v drogérii

5. Essence Stay matte lip cream - víte, jestli se mi něco opravdu ale opravdu líbí, tak to jsou matné rty. Strašně se mi líbí, vypadá to elegantně a prostě sexy :D Takže jsem tuhle novinku od Essence za pár korun prostě musela mít. Jsem s těmito krémovými rtěnkami hodně spokojená, pořídila jsem si dva odstíny. Chce to ale mít dokonale vypeelingované rty bez šupinek, tahle rtěnka upozorňuje na každičkou nedokonalost :(
Cena: cca 50 kč v drogérii

6. Všemožné haircuffy nebo ozdobné gumičky - v březnu jsem si přímo zamilovala tyhle ozdobné gumičky do vlasů...navíc jsem je  pořídila za pár korun na ebay :)


Jací jsou vaši oblíbenci? Používáte něco z mých favoritů? :)




neděle 7. dubna 2013

HAKURO ŠTĚTCE

Jelikož jsem na tom s kosmetickými štětci dost bídně, rozhodla jsem se nedávno, že si prostě musim konečně nějaký nový pořídit...sáhla jsem po štěcích HAKURO protože jsou na našem trhu poměrně krátce a četla jsem na ně docela hezké recenze :) Navíc mě dost zaujala i cena...přeci jenom je mi dost líto dát za jeden štětec od Sigmy pětistovku :) Na zkoušku jsem si teda koupila 3 štětce a rozhodně to nejsou poslední, už plánuju další objednávku! :D Taky bych ráda zkusila ještě štetce Real Techniques, tak uvidíme jak to vyjde :)


První je štětec H51 flat top - z toho jsem naprosto unešená! Něco tak jemného jsem ještě na obličeji neměla :) 
Štětec má syntetické štětiny a je vhodný k nanášení tekutých a minerálních makeupů. Já ho používám na makeup a bb cream ;) Nanášení s ním jde naprosto skvěle, hezky se s ním makeup do pleti zapracuje. Hodně se mi na něm líbí, že s ním makeup líp kryje (doufám teda, že se mi to jen nezdá :D)  a nemusím tak používat tolik makeupu. V eshopu ho pořídíte za 229,- kč a já vám ho opravdu silně doporučuju!


Druhým štětcem je blending brush H77, se kterým jsem taky hodně spokojená :) Konečně mi jdou pořádně rozblendit dvě barvy stínů mezi sebe a vypadá to hezky a přirozeně. Štetinky má přírodní (z kozičky :D) a ultra jemňoučké. V eshopu ho pořídíte za 115,- kč, což je prostě úžasná cena za tu kvalitu, kterou dostanete ;)


Posledním štetcem, po kterém jsem sáhla je štětec H60. Je to štětec se syntetickými štětinkami a používá se na nanášení tekutého korektoru. Já s ním nanáším především perfect cover od Dermacolu, jde to s ním opravdu skvěle ;) Tento štětec není tak jemný ale svůj účel zvládá obstojně, navíc ta cena - 79,- kč v eshopu! No nekup to :D


Můj celkový dojem z těchto štětců je hodně kladný, určitě vám je mohu s klidným srdcem doporučit :) Už jsem jim i několikrát dělala koupel a ještě nevypadla ani jedna štětinka ;)

Máte se štětci Hakuro zkušenosti? Jaké štětce používáte? :)

čtvrtek 4. dubna 2013

CONVERSKY!

Dneska byl takovej nějakej zvláštní den, byla zima, šedivo, ošklivo...tak jsem si musela jít udělat něčím radost :D Nový Conversky si přeju už dlouho, mý starý duhový se už začaly pomalu ale jistě rozpadat, takže jsem vysypala kasičku a už jsou moje ♥

A zejtra si je vezmu a je mi jedno, že mi v nich ještě bude pěkná zima! :D





Taky milujete Conversky tak jako já? :)

úterý 2. dubna 2013

BŘEZNOVÝ RANDOM

Konečně je duben, můj neoblíbenější měsíc....v tomto měsíci mám narozky, jezdíme s přítelem každoročně na Matějskou, taky je Majáles...no a především už má být taky hezký počasí :D No nebudu si na něj stěžovat, stačí že nadávam každej den ráno :D...radši budu věřit a doufat, že už co nevidět vytáhnu balerínky a sáčko :) Letos mám teda duben lehce zkaženej bakalářkou, kterou musím odevzdat do 26. dubna :/  Ještě, že už dodělávam poslední úpravy, jinak bych se z toho asi zbláznila :D

 kuřecí na hořčici s domácíma americkýma bramborama, ňamka ♥/ pilně testuju! / nosím už jarní nehtíky / nejlepší čokoláda
 další z výborných snídaní / recenze na hakuro štětce už brzy / komici s.r.o. - doporučuju, prdel jako blázen :D / oběd v Bageterii :)
neoblíbenější kytky / Šárino, nejez tu čokoládu před obědem! :D / bonbóóoonky / vlastnoručně ukuchtěný mazance ;)