pátek 29. března 2013

SNÍDÁM, SNÍDÁŠ, SNÍDÁME..II.

Můj první snídaňový článek měl u vás velký úspěch a tak přicházím s jeho druhým pokračováním ;) Tento typ článku budu zařazovat každý měsíc, strašně mě totiž baví :D Možná budu přídávat i jiné fotky než jen snídaně...no uvidíme ;)

Celozrnné lupínky s borůvkami a jahodami, přelité mlékem 

 Jáhlová kaše s kakaem a medem

 Domácí celozrnné loupáčky podle Markétky a kakao

 Celozrnné lupínky, bílý jogurt a med => tahle kombinace je nejvíc nejlepší, mňam!

Trochu obyč snídaně, nestíhačka po ránu - celozrnný rohlík s burákovým máslem, máslíčkem a medem

Domácí ovesná kaše podle Julie s medem a mandlovými lupínky

Tuhle snídani jste už viděli, nedám na ní dopustit - Bebe sušenky, bílý jogurt a borůvky ;)

Co snídáte vy?


středa 27. března 2013

PLEŤOVÝ SPECIÁL III. - KRÉMY

Další díl mého pleťového speciálu je tady! Třikrát hurá :D Ukážu vám tři krémy, které momentálně používám. Jeden z nich je moje stálice, kterou si budu kupovat až nadosmrti...;) Jak probíhá vaše péče o pleť? Pochlubte se mi v komentářích :)


Mojí stálicí je zvláčňující denní krém Nivea pure & natural. Koupila jsem si ho poprvé loni v létě a je to přesně ten krém, kterej jsem dlouhou dobu hledala ;) Sáhla jsem po něm hlavně proto, že jsem slyšela, že je to nejoblíbenější krém Kate Middleton :D No a když si Kate může dopřávat krémy za tisíce a přitom si furt kupuje tenhle, tak to by bylo aby nebyl dobrej, no ne? :D
Krém má být z 95% přírodního původu, neobsahuje žádné parabeny, silikony, barviva ani minerální oleje ;) To zní hezky ne? Je určen pro normální a smíšenou pleť. Já sama mám pleť smíšenou a maximálně mi vyhovuje. Má lehkou strukturu, pleť je po něm hezky hydratovaná a vláčná. Hlavně oceňuju, že se po něm ani trošku nelesknu :) Používám ho každý den ráno po vyčištění pleti. Vyzkoušejte, doporučuju!


Dalším je noční krém od Ziaja z kozí řady. Je to také můj oblíbenec, především teď na zimu byl perfektní. V létě ho ale asi používat nebudu. Je dost hutný a lesknu se po něm jak psí kulky :D V zimě to nebylo na škodu, tváře jsem měla sušší, v létě ale potřebuju pleť spíš odmašťovat než domašťovat :D Krém nááádherně voní, je to taková čistá, krémová vůně. Použití je jasné - nanáším každý večer po vyčištění pleti.


Poslední je krém z ladyboxu - Sans soucis hydratační krém na obličej. S tímhle krémem jsem také moc spokojená. Je lehký a přitom dobře hydratuje, takové krémy mám nejradši. Používám ho většinou jako podklad pod makeup ;)



Čím si mažete ksichtík vy? ;)

pondělí 25. března 2013

EBAY MÁNIE

Hezký večer!

zhruba před měsícem jsem si založila paypal a účet na ebay...od té doby jsem skoro neustále bez peněz :D Takže vlastně ani nevím jestli vám mám doporučit abyste si ho taky založili :D Ale joo...zkuste to, dají se tam najít fakt poklady za pár korun ;)

Dneska vám ukážu pár věcí, které mi za tu dobu stačili dorazit ;) Na cestě mám už ale asi další 10 balíčků, jsem hrozná :D Pod každou fotkou najdete odkaz i cenu. Balíčky většinou z Číny přijdou do 14 dnů, ale počkat si můžete klidně i měsíc....stejně jako já na jedny supr náušnice za 25 korun :D

Jinak pokud nemáte paypal a ani nevíte jak ho založit, nesmutněte. Není nic jednoduššího než si vygooglit "založení paypal účtu" a vyjede na vás spoustu návodů ;) Z vlastní zkušenosti můžu říct, že to opravdu není nic složitého. 


Náhrdelník: 40 kč
Náramek: 30 kč






Náramek: 20 kč



Nakupuje na ebay? Kdyžtak mi můžete i do kometářů házet odkazy na nějaký pěkný věcičky, zlobit se nebudu :D

sobota 23. března 2013

RECEPT: ŠPAGETY ALA CARBONARA

Krásnou sobotu přeju!

Dlouho tu nebyl žádný recept, takže dnes vám ukážu zase jednu takovou rychlovku ;) Tyhle těstoviny sice nejsou zrovna dvakrát dietní, ale jednou za čas myslím neuškodí ;) Navíc jsou prostě vynikající...určitě vyzkoušejte!


Budeme potřebovat:
  • špagety (já dělala z necelého 500g balení)
  • 200g anglické slaniny nebo nějaké lepší šunky
  • 1 velká cibule
  • 2-3 stroužky česneku
  • trošku oleje
  • 3 vejce
  • půlka kalíšku 12% smetany
  • pepř,sůl
  • 50 g strouhaného parmezánu
  • 40 g másla
  • + trochu nasekané petrželky (nemusí být)

Postup:

Nejprve si najemno nakrájíme cibuli a slaninu na větší kousíčky. Dáme vařit špagety do osolené vroucí vody. Pak si dáme na pánvičku trochu oleje. Když je rozpálený přidáme cibulku a česnek (použijeme lis na česnek) a mícháme dokud nezesklovatí. Pak přidáme i všechnu slaninku nebo šunku. Mícháme a mícháme dokud nebude slaninka opečená a křupavá. Vedle v míse si rozmícháme vajíčka spolu se smetanou, půlkou parmezánu, špetkou soli a pepřem. Uvařené špagety slijeme a vrátíme zpátky do hrnce. Přidáme k nim máslo a promícháme aby se hezky rozpustilo. K špagetám nakonec přidáme jak směs cibule a slaniny, tak i vajíčka se smetanou a sýrem. Pořádně promícháme vidličkou aby se směs dostala všude ;) Pak už jen rozdělíme na talíře, posypeme zbytkem parmezánu, čerstvou petrželkou pokud jí máme - a podáváme!


Dejte mi v komentářích vědět jestli recept znáte nebo jestli ho vyzkoušíte - pokud ano, tak vám přeju dobrou chuť! :)

úterý 19. března 2013

DERMACOL AKCE

Zdravím všechny svoje čtenářky!

Poslušně hlásím, že už mam napsáno 21 stran bakalářky! Ani netušíte, jak mi to dává zabrat...nejvíc si oddychnu až jí budu mít schválenou, dopsanou, svázanou a odevzdanou :D Momentálně mám ale největší strach z toho, že mi jí vedoucí hodí na hlavu a budu jí muset přepsat :/ Držte mi palce ať se mi to nestane :)

Možná, že už jste o akci pro nové zákazníky na stránkách Dermacolu slyšeli, ale nevadí, pro ty z vás, které víte o co jde, mám alespoň fotky toho co jsem si pořídila já ;)

Pro ty kteří netuší: stránky dermacol.cz rozjely nový motivační program pro nové zákazníky. Spočívá to v tom, že když se na stránkách zaregistrujete, dostanete jako bonus 200 kč na první nákup!! A pozor - tyhle dvě stovky nejsou omezeny žádnou minimální částkou, kterou musíte na eshopu utratit! A to se vyplatí :D Prostě si na eshopu vyberete něco za 200kč ale zaplatíte jenom poštovné ;) Více informací včetně všech bonusů i pro stávající zákazníky naleznete tady.

Dárek k nákupu: navíc když vaše objednávka po uplatnění 200kč slevy přesáhne 100kč - dostanete jako dárek novou dermacol bázi pod oční stíny!

zdroj: dermacol.cz

Tady už máte fotky toho, co jsem si pořídila já:

Produkty přišly v této krásné růžové krabičce ;)

Letáčky a vzorečky k nákupu :)


Pořídila jsem si: 

dermacol make-up cover (už bylo načase!) - odkaz
ultra black eyeliner oční linky - odkaz
rtěnka lip seduction odstín č.7 - odkaz
báze pod oční stíny (dárek k nákupu) - odkaz

Časem určitě budou na tyto produkty recenze ;) Jinak ještě jedna důležitá informace: tato akce trvá až do 30. dubna! Já sama ještě přemýšlím, že se zaregistruju na přítele nebo na mamku a objednám znova :D

Vy mi do komentářů dejte vědět, jestli jste této akce taky využili ;)

neděle 17. března 2013

OUTFIT 17.3. 2013

Hezký večer!

Dnes vám ukážu dvě fotky mého dnešního outfitu ;) Focení takových fotek musím ještě doladit a hlavně poučit přítele co má přesně fotit :D Tak se na mě nezlobte, že to ještě není ono :)

Konečně jsem dneska vytáhla svojí jarní parku, abych pak zjistila, že je mi v ní ještě zima :D Snad se konečně tenhle týden trochu oteplí, už mě nebaví nosit muj těžkej, huňatej kabát...:)




pátek 15. března 2013

PUDR NYC SMOOTH SKIN

Hezký večer!

Dloooohou dobu tu nebyla žádná recenze na kosmetický produkt, takže se dneska mrkneme na pudr, který jsem si nedávno koupila :)

Jedná se o pudr od NYC - smooth skin v odstínu Warm Beige. Zrovna jsem potřebovala nějaký pudr do kabelky a jelikož jsem na tenhle pudřík četla kladné recenze, sáhla jsem po něm ;) Jinak značku NYC v Rossmannovi docela obcházím, není mi vůbec sympatická. Připadá mi taková hrozně laciná, ty obaly se mi vůbec nelíbí...jaký názor na tuto značku máte vy?


Obal mě teda moc neoslovil. Je tak trošku fórovej, čekám jen kdy mi horní část se zrcátkem zůstane v ruce :D Zrcátko by stejně mělo být součástí všech pudrů, strašně mi třeba u mého nej pudru Stay matte chybí. Pudr obsahuje i houbičku, tu používám během dne. Radši bych ale používala štětec...přijde mi, že houbičkou toho vždycky nanesu moc a pudr je pak na pleti dost vidět, což nemam ráda :(

Tento pudr mi ale docela vyhovuje, nijak extra nepráší, nedělá mapy a hlavně fakt matuje! Co jsem ale tak vypozorovala tak nevydrží na pleti tak dlouho jako Stay Matte...po pár hodinách se mi začne nos a hlavně čelo pěkně lesknout :( Stejně jsem ale zvyklá se během dne přepudrovávat, takže mi to nijak zvlášť nevadí ;)



Myslím, že je to jeden z těch lepších pudrů v českých drogériích ;) Já ale dál zůstanu u Stay Matte, zdá se mi prostě o kapku lepší. Navíc je taky podle mě jemněji namletý... možná je to kus od kusu, ale v tomto mém pudru mám i trochu hrubší kousky. Do kabelky je to ale díky velkému zrcátku ideální pomocník (dokud drží jak takž pohromadě :D)

A co vy? Měly jste? Zkoušely jste? ;)

úterý 12. března 2013

CO VY A MICELÁRKA OD BIODERMY?


Dnes mám pro vás jeden dobrý tip ;) 

A bude to tip nejen pro ty z vás, kteří ještě tolik opěvovanou micelárku od Biodermy nevyzkoušely, ale i pro ty, kterým micelárka co nevidět dojde a už se pomalu porozhlíží po další, pokud možno za nějakou super cenu. ;)

Když jsem si poprvé přečetla o této micelárce a o jejích zázračných účincích, hned jsem po ní zatoužila. Jediné co mě odrazovalo byla ta cena. Přece jenom vypláznout pětikilo za nějakou vodičku se mi opravdu nechtělo. :D 




Pak jsem ale na parfums.cz objevila malé 100ml balení za 89 korun! Myslím, že na vyzkoušení a zjištění jestli vám micelárka vyhovuje, je tohle balení ideální! Já jsem díky této flaštičce (výborná na cesty, když se vám nechce tahat velké balení) zjistila, že micelárky od Biodermy nedám z ruky (asi jako 99% blogerek, haha :D)


Pokud už micelárku ozkoušenou máte a vyhovuje vám, tak pro vás tento eshop nabízí všechny druhy pleťové kosmetiky od Biodermy. Najdete tam snad všechny produkty na které si vzpomenete, ať už ze zelené řady Sébium pro mastnou a aknózní pleť, Sensibio pro citlivou pleť nebo z řady Hydrabio pro pleťsušší ;) A ceny? Ty jsou lepší než v leckteré lékárně. Proslulá Sensibio micelárka se tu dá pořídit za 258 korun za 250 ml! Za půl litru pak zaplatíte 428 korun.


Momentálně probíhá akce na micelárku Sébium 500 ml – zaplatíte za ní pouhých 389 korun a to se vyplatí :D Já svoje micelárky už jinde nekupuji ;) Teďka se momentálně chystám na Hydrabio Mousse, což je hydratační čistící pěna, která vypadá a dávkuje se jako šlehačka :D (Tyhle věci se mi děsně líbí, jednou jsem měla sprchovou pěnu od Baley, která se dávkovala úplně stejně a jsem z ní unešená ještě teď :D)

Výhodné je, že pokud bydlíte v Praze, Ostravě nebo Brně, tak nemusíte nic platit za poštovné a jednoduše si balíček vyzvednete na jednom z odběrných míst ;)

Kde si nakupujete Biodermí přípravky vy? V lékárně nebo na internetu?A používáte vůbec tuhle micelárku nebo je váš favorit někde jinde? Pochlubte se mi v komentářích :)

neděle 10. března 2013

A JE TU DALŠÍ SENZABOX!

Hezkou neděli všem mým čtenářkám!

Dnes si dáme trochu opožděnou recenzi na únorový Senzabox...řekla jsem si, že nejdřív některé produkty alespoň trochu vyzkouším a až pak vám o celém Senzaboxu napíšu ;) Myslím, že to bude lepší než je strohé představení toho, co na mě z krabičky vypadlo :D


Co se týče balení, tak tentokrát produkty byli zabalené v takovém zlatém celofánovém pytlíku (za tohle dávám palec dolu - pytlíček cestu nepřežil a stejně se mi z něj ze strany všechno vysypalo, takže tak :D). Celý pytlík byl ještě v hlavní žluté, tentokrát čtvercové krabici. Vevnitř v krabičce a z boku jsou pak ještě růžová srdíčka ;) Moc hezký detail, i když kombinace těchto dvou barev není žádná sláva :/ Stejně tak jsem zvyklá na obdélníkové krabičky...tahle se mi teďka svým tvarem nikam nehodí :D


Senzabox samozřejmě obsahoval nejrůznější letáčky, slevové kartičky a také hlavní kartičku s popiskami všech produktů...tak se na ně podíváme pěkně zblízka :)


První věcí, kterou jsem vybalila a kvůli které jsem si taky celý Senzabox koupila, bylo něco od Lush. Já jsem v balíčku našla cukrový scrub na tělo, ze kterého jsem nadšená! Už jsem ho několikrát zkoušela a je prostě bezva...krásně voní a dokonale odstraní všechny odumřelé buňky, přemýšlím o koupi plného balení ;)

Dále pak v boxíku byla žvýkačka od Bitters, která má mít stejné účinky jako třeba redbull! Ještě jsem jí nevyzkoušela ale plánuju si jí vzít v pátek, kdy budu vstávat v půl 5 na brigádu a budu nejspíš potřebovat trochu nakopnout :D Četla jsem ale že je pěkně hnusná...no tak uvidíme ;)

Miniaturka řasenky Smoky lash mascara od MUFE. No, není špatná. Především objem tahle řasenka vykouzlí fakt pěknej ale že bych kvůli němu musela dávat za řasenku 560 kč...to určitě ne. Podle mě stejně záleží jen na kartáčku a né na vnitřku řasenky.

Věcí, ze které jsem úplně maximálně nadšená, je tělové máslo od NIP+FAB. Dostala jsem vůni mango smoothie....božínku, to tak krásně voní! Koukala jsem na stránky eshopu NIP+FAB a našla jsem, že prodávají i vůni Pistáciová zmrzlina nebo třešňový dort. No nezní to krásně? Navíc máslo perfektně hydratuje a vůně poměrně dlouho na kůži vydrží. Já půjdu do plného balení :)

Další byl sprchový gel od Dove s vůní - bambucké máslo a vanilka. Tohle je něco co mě ani neurazilo, ani nenadchlo. Sprchové gely od Dove mám poměrně ráda, tenhle navíc moc hezky voní. Mini balení určitě spotřebuju, budu je sebou nosit na cvičení ;)

Denní krém a amarantovým olejem od Ryoru mě příjemně překvapil, na pleti je příjemnej ;) mini balení určitě využiju. 

Dalším produktem, ze kterého jsem paf, je krém na ruce od Crabtree & Evelin. Už dlouho jsem chtěla tuhle značku vyzkoušet a konečně se naskytla příležitost. Krém příjemně voní (avokádo, bazalka a olivový olej) a pěkně hydratuje. Akorát se mi zdá, že ruce jsou po něm trochu umaštěné docela dlouhou dobu. 

Tak to je vše. Jak se vám líbila tato edice Senzaboxu? Já jsem nadšená, i když je fakt, že tentokrát byli v balíčku samá menší balení produktů...
(mimochodem - neodolala jsem a objednala jsem si březnový Ladybox - bude tam plné balení něčeho od značky Illamasqua!!!)





pátek 8. března 2013

ÚNOROVÍ OBLÍBENCI

Teprve včera jsem si uvědomila, že už je březen a já jsem ještě nepřidala své únorové oblíbence! Tak tedy s menším zpožděním ;)

V únoru jsem docela experimentovala s líčením, kupovala si nové výrobky, zkoušela různé barvy stínů dohromady...abych zjistila, že se mi stejně nejvíc líbí líčení v očí v přirozených hnědých a zlatavých odstínech :D 
V oblíbencích se nevyskytuje žádná pečující kosmetika na tělo, používám totiž furt to samý a přiznám se, že se moc nemažu :/ Suchou pletí totiž netrpím a tak mě málo co dokáže donutit k tomu abych se celá namazala nějakým tělovým máslem :D I když... nedávno jsem natrefila na super věc, která mě donutí se namazat a to už je co říct! Určitě o téhle věcičce ještě padne na blogu řeč ;)


1. Paletka očních stínů MUA Underessed - paletku jsem dostala k Vánocům a musím říct, že za tu cenu vůbec není špatná. Stíny sice trochu práší ale není to nic hrozného ;) Navíc ty barvy...takové mám nejradši.
Cena: cca 200 kč

2. Krém na obličej Sans Soucis - krém jsem našla v posledním Ladyboxu a jsem z něj dost nadšená. Jedná se o lehký krém, který pokožku nezmastí a ani ji nijak nezatíží. Používám ho každé ráno a nemůžu si ho vynachválit. Pro smíšenou nebo mastnou pleť je ideální. Akorát ta cena za plné balení :/
Cena: 767 kč za 50 ml

3. CHI silk infusion - už nějakou dobu testuju nejrůznější vlasové olejíčky abych vám pak mohla napsat perfektní recenzi :D Můžu ale prozradit, že tento olejíček plánuju koupit ve větším balení ;)
Cena: tohle pidi balení je k dostání za cca 33 kč

4. BB skin 79 Hot pink - moje první zkušenost s asijským bíbíčkem ;) Tento BB mi hodně vyhovuje, akorát na léto se musím kouknout po jiném, je přece jenom dost světlej (zase taková Sněhurka nejsem) a taky se po něm trochu lesknu, takže pokud víte o nějakém tmavším BB dejte mi vědět! :)
Cena: cca 250 kč

5. Báze pod makeup Rimmel Fix&Perfect - tuhle bázi jsem kupovala v akci společně s makeupem Match Perfection za 249,- korun a momentálně jí používam skoro každý den. Líbí se mi, že neucpává póry a nazatěžuje pleť tolik jako třeba báze od Dermacolu, kterou používám jenom když čeká můj obličej nějaká zatěžkávací zkouška (např. páteční večery, plesy a tak :D)
Cena: samostatně nevím ale řekla bych tak 150 kč.

6. Galaxy náušnice - v únoru mě popadla jakási galaxy mánie takže jsem si už pořídila šaty, tílko (všechno brzo ukážu) a taky tyhle náušničky z Votočvohoz.
Cena: cca 89 kč 


úterý 5. března 2013

PHOTO DIARY

Dlouho tu nebyl žádný randomový článek a proto vám dnes jeden přináším ;)

Mimochodem - jak si užíváte to krásné počasí, které teďka venku máme? 

Mě osobně sluníčko strašně dobíjí energií a cítím se fakt dobře...vytáhla jsem dokonce už i svou novou jarní parku ;) K dokonalosti tak už chybí jen Conversky na které je přeci jen ještě trochu zima...

Valentýnské muffiny / chystám recenzi na paletku od Sleek / Lennonova zeď v Praze / Jahůůůdky - už se těším na léto, tyhle nejsou chuťově nic moc...

zámky na Kampě / brzy zase článek o snídaních! ;) / Valentýnské nehtíky / Joo, v Praze bylo fakt blaze :D

jakmile vykoukne sluníčko tak už dostávam chuť na pívo :D / začínám dokonce i fotit outfity - teď se jenom rozhodnout jestli je zveřejňovat :D / Jahodová dřeň, kterou miluju...ať už je léto a já si můžu udělat domácí! /  Valentýnská večeře uvařená vlastnoručně a s láskou ♥ - (Kuřecí steak s nivovou omáčkou a zapečenými brambory - největší mňamka)


neděle 3. března 2013

PROPADÁKY

Hezkou neděli!

Taky už ve vzduchu cítíte jaro? Já jo a hrozně se na něj těším. V pátek a v sobotu jsem byla s kamarádkama v Praze a bylo to prostě super....nádherný počasí, sluníčko svítilo, v kabátu mi bylo horko...tuhle idylku mi kazily jenom ohromný davy lidí všude :D

Co se týče dnešního článku, tak jsem zjistila, že se mi doma kupí věci, u kterých se docela i divím, že jsem je dávno nevyhodila :D Dneska vám proto ukážu pár věcí, které rozhodně do košíku nedávejte ;) Samozřejmě moje názory jsou subjektivní, vám tyto produkty třeba vyhovovat můžou ;) Proto budu ráda když mi dáte do komentářů vědět jestli jste něco z mých propadáků vyzkoušely a jak to dopadlo :)


Miss Sporty - Ultra Shine gloss => první věcí je tento lesk na rty v kelímku od Miss sporty. Stál mě tuším nějakých 30 korun a byli to vyhozené peníze. Něco tak šíleně lepivého jsem snad ještě na puse neměla. Barva špatná není ale ta lepivost je prostě hrozná a proto tento lesk poletí do koše...navíc lesk v kelímku, no nevim...možná tak na doma, ale mazat si tim pusu v tramvaji a pak mít celej oblemcanej prst :D Za mě teda rozhodně ne!


Miss Sporty - Lash millionare mascara  => tuhle voděodolnou řasenku jsem si koupila v létě, těsně před dovolenou na Kanárech...teď mi teda moc hlava nebere proč jsem zvolila zrovna miss sporty, když tuhle značku moc nemusim...no ale budiž. Každopádně tahle řasenka je fakt strašná. Zasychá neskutečně dlouho, jakmile mrknete tak máte řasenku úplně všude...nemluvě o tom, že voděodolná není teda ani omylem. Škoda, kartáček nevyhlíží nejhůř.


Dětské vlhčené ubrousky Babylove  => tyhle ubrousky z DM věřím, že svoje příznivce určitě mají. Já s nima mám ale problém v tom, že mě po nich děsně pálí obličej...nevím čím to je, nemám nijak moc citlivou pleť :( Navíc mi vůbec nevoní. Zlaté ubrousky od Nivei, ty už nedám z ruky :)

To by bylo pro dnešek vše...jelikož tu mám ale další dva výrobky ze kterých neskáču dva metry vysoko, tak  myslím, že bude brzy druhý díl propádáků ;) Vy si užijte zbytek víkendu!